Top 8 locuri unde te poti intalni cu creaturi mitologice sau legendare

Iubesti tot ce tine de fiintele mitologice sau creaturile legendare? Crezi in vampiri sau in Dracula? Iata in acest caz, un top cu cele mai frumoase locuri unde poti ajunge pentru a intalni o multime de creaturi fictive, care exista sau care au existat.

Monstrul din Loch Ness. Cei care il cunosc foarte bine il numesc « Nessie ». Celebrul monstru din Loch Ness este insa un « domn » cam batran, deoarece exista de peste 1500 de ani. Cauta-l in Scotia, in lacul cu acelasi nume.

Bigfoot. Daca vrei sa te intalnesti cu creatura legendara, numita si Sasquatch, in acest caz trebuie sa ajungi prin Canada. In muntii Stancosi sau Apalasi ai cele mai multe sanse.

Dracula. Pe Vechiul Continent, in Romania, ai sansa sa il saluti pe cel mai celebru dintre vampiri, Dracula. Cel mai celebru castel din Carpati te asteapta.

Jack The Ripper. Unii sustin ca Jack The Ripper a fost de fapt un membru Scotland Yard. Adevar sau legenda? Oricum ar fi, in carterul Whitechappel a omorat o multime de prostituate.

Hobbitii. Fanii lui Tolkien, stiu foarte bine ca Hobbitii nu locuiesc pe meleagurile noastre, ci pe Pamantul din Mijloc, un loc imaginat de autor. Asta nu inseamna insa ca nu poti dormi intr-o casa de-a lor, in Quebec, Estrie.

Kitsune. Kitsune este o fiinta inteligenta cu abilitati magice, care are noua cozi si care poate sa fie intalnita in Japonia.

Minotaurul. In Grecia, in Creta mai precis, se pare ca a trait Minotauurl, o alta creatura mitologica. Un monstru cu corp de om si cu cap de taur. Nu iti doresti sa te pierzi prin labirintul sau, cu siguranta.

Zombie. Cei care sunt pasionati de zombies sau de serialul The Walking Dead, trebuie sa ajunga prin Atlanta, unde vor gasi o multime de creaturi de acest gen pe metrul parat.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.