Destinatii de vis pentru vara anului 2022

Poate ca anul 2022 va fi un an mai bun in ceea ce priveste vacantele. Dupa 2 ani de pandemie toata lumea isi doreste ca urmatoarea perioada estivala sa fie mai buna si mai frumoasa. Care sunt insa cele mai frumoase destinatii pentru vara anului 2022? Vei afla in cele ce urmeaza.

Filipine (Boracay). Lasa-te sedus de magnificele plaje albastre din Filipine. Soarele va fi mereu sus pe cer si cu siguranta ca vei gasi o populatie locala generoasa si primitoare. Trebuie sa descoperi si incredibilele plaje de pe insule precum Boracay, o mica insula din insula arhipelagului Visayas.

Indonezia, Bali. Oare cine nu a visat pana acum la Bali? Aceasta insula din partea de sud a Indoneziei este locuita de peste 4 milioane de persoane. Intre munti vulcanici, plaje paradisiace si riziere aici nu te vei plictisi.

Poti vizita celebrele temple din insule si sa savurezi cele mai delicioase produse locale.

Maroc, Casablanca si Marrakech. O multime de culori, de savori si de peisaje incredibile te astepta aici. Vei petrece aici un sejur incredibil, atat in orase cat si pe plaje.

Hawaii. Are pe insula sa una din cele mai frumoase plaje din lume. Kuhio, Waikiki, in forma de semi-luna sau Big Beach va oferi aici momente de neuitat intr-o apa de o claritate rara. Poti ajunge si la Honolulu, in partea de sud a orasului.

Lisabona. Este un oras foarte dinamic si foarte modern,unde se imbina de minune cultura cu istoria. Cartierele sale sunt cele mai animate atat ziua, cat si noaptea. Trebuie sa descoperi si cel mai pitoresc oras, Sintra, portul Setubal si plajele Sesimbra.

Vezi si:  Descopra Brazilia in familie

Algarva si magnificele sale plaje. Este cea mai frumoasa destinatie pentru cei care sunt in cautare de soare. Plajele, falezele sale, stradutele sale sinuoase si casele sale albe sunt cele mai fermecatoare.

Sursa: https://www.valentinespepper.com/lifestyle/idees-vacances-ete-soleil/

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.