Cele mai bune jocuri pentru PS5 – o selectie de neratat in 2022

Daca faci parte din categoria celor care au reusit sa isi achizitioneze un PS5, cu siguranta ca iti doresti si sa iti imbogatesti catalogul de jocuri. Iata cele mai bune jocuri pentru anul 2022.

Cele mai bune jocuri pentru PS5

Kena: Bridge of Spirits. Este fara doar si poate unul din cele mai bune jocuri in ceea ce priveste grafica, dar si scenariul. Este un joc care va scufunda playerii intr-un univers feeric plin de pericole. Un joc action si aventura unde o putem regasi pe Kena, o tanara ghidata de spirite care calatoreste pana intr-un sat abandonat pentru a gasi templul muntelui sacru.

Deathloop. Are o ambianta foarte sixties care se inspira din filmele de spionaj. Jucatorul va fi Colt Vahn, prizonier pe insula Blackreef. Un joc care se bazeaza pe o poveste cu o bucla temporala care revine la zero de fiecare data cand pui arma la stanga.

Scarlet Nexus. Aici vei gasi un univers SF cu o estetica foarte animata. Povestea se deruleaza intr-un univers foarte indepartat. Oamenii au aici puteri extra-senzoriale si fata lumii se schimba pentru totdeauna.

Lost Judgment. Este pur si simplu un joc minunat, si asta nu doar din perspectiva graficii. Este urmarea jocului Judgment din anul 2019. Yagami dispune de acum inainte, de un nou stil de lupta- este vorba despre sarpe.

Hades. Jucatorul va fi aici Zahreus, fiul lui Hades si trebuie sa ajunga in lumea subterana si la creaturile mitologiei grecesti antice. Are o poveste, un gameplay si o grafica la inaltime.

Fifa 22. Un titlul de referinta pentru fanii fotbalului. Jocul are peste 17 000 de jucatori, repartizati in peste 700 de echipe, 90 de stadioane si 30 de campionate. Vei regasi aici si cele mai mitice competitii. Iar jocul are si tehnologia HyperMotion.

Vezi si:  Jocuri cu bile

Tu pe care le astepti cu nerabdare din lista de mai sus? Hades, Fifa 22 sau Scarlet Nexus?

Sursa: https://www.phonandroid.com/guide-achat-meilleurs-jeux-ps5.html

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.