Hoinar de Bucuresti

Hoinareala este o chestie de care uitam cu totii, iar personajul cu pas saltaret m-a facut sa incep explorarea orasului asa cum nu o mai facusem niciodata pana atunci.

Cand a creat lampa si cuierul din seria „Roots”, Eliza a fost inspirata de estetica radacinii plantelor, parte mereu ascunsa: „Radacina mi se pare extrem de aratoasa, iar faptul ca se afla mereu sub pamant m-a motivat pentru designul acestui obiect.”

Cand am intrebat-o despre oraselul imaginar SYAA cu forme in miniatura, Eliza a zambit: „Am vrut sa iesim un pic din tipare si sa ne prezentam intr-o forma diferita, unica. Hartia reprezinta suportul pe care ne asezam primele idei, atunci cand propunem un proiect. Am avut oameni care ne-au ajutat la decupat, a fost ca in scoala generala, la ora de lucru manual”.

Lampa-planta in ghiveci este un proiect pe care Eliza il propune uneori clientilor sai, atunci cand se potriveste cu proiectul lor de amenajare. Daca ti-ar placea sa-ti agati hainele pe un manunchi de radacini intra pe site-ul www.syaa.ro sa afli mai multe.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.