Imbracamintea pentru sezonul toamna-iarna

Acum ca vine frigul avem din nou nevoie de haine groase, si in mare parte apelam la hainele ramase de anul trecut, dar unele haine sunt uzate sau nu ne mai vin. Asa ca ne apucam si scoatem din debara si incepem sa sortam, alegem ce o sa mai purtam si anul asta, ce este inca la moda si frumos punem in sifonier, iar ce este uzat, nu ne mai vine sau pur si simplu nu ne mai place le punem in cutii sau saci pe care le vom darui celor care au nevoie de ele.

Si acum fie ca vrem nu vrem, trebuie sa mai dam o raita prin magazine sa cautam haine care sa ne completeze garderoba. Ar fi fost mai intelept sa ne cumparam imbracaminte toamna iarna, la sfarsitul iernii trecute cand se vindeau la reducere pentru lichidarea stocului, acum pretul este ceva mai ridicat.

Daca pentru barbati alegerea este mai simpla si cautarea se termina mai repede, in cazul femeilor dureaza mumlt mai mult, si partea de moda femei este mai complicata, ele au nevoie de mult mai multe haine, de rochii de seara, rochii, de zi, palton gros, pantaloni comozi, fuste elegante, pantofi de servici, pantofi de condus, bocanci si inca multe altele.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.