Inele de logodna cu diamant online, la preturi accesibile

logodna

logodnaBijutierii ne propun mereu, noi si noi colectii de inele de logodna, motiv pentru care, este mult mai dificil unui barbat, comparativ cu timpurile trecute, ca sa aleaga unul potrivit pentru iubita lui.

Pe de o parte trebuie sa se incadreze in bugetul alocat unei asemenea cumparaturi, pe de alta, bijuteria speciala trebuie sa ii placa alesei.

Degeaba va cumpara el unul in tendinte, pentru care, daca nu este afacerist sau politician, va face credit la banca, daca femeii inimii sale nu ii va placea sau ii va fi incomod ca sa il poarte.

Toate statisticile spun ca noua din zece inele de logodna cumparate in tarile dezvoltate ale lumii sunt din aur si au macar un diamant.

De ce diamant si nu alta piatra pretioasa?

Datorita faptului ca are cea mai mare duritate pe scala Mohs.

Iar logodna este un preambul al unei casatorii si, cum  traditia cere ca la nunta sa se ureze „Casa de piatra!”, este clar ca oamenii se refera, fara ca multi dintre ei sa stie acest lucru, nu la pietrele de rau, ci… la pietrele de diamant!

In cazul unei logodne, indragostitii isi doresc ca juramintele lor de iubire sa fie vesnice sau macar sa dureze mult, foarte mult, pana la… nunta de diamant, daca e posibil, nu 3 ani, asa cum spun specialistii englezi.

Pentru ca o logodnica in sens traditional, este o fiinta pura, e firesc ca si metalul pretios pe care este montata piatra sau chiar pietrele (daca este vorba de un trio de mici diamante sau chiar o centura de asemenea minuni stralucitoare), sa fie tot unul alb.

Un diamant scanteietor sau chiar mai multe, avand ca suport o banda de aur alb. Ce poate sa fie mai gingas decat asta?

Se pot achizitiona inele de logodna din aur alb nu doar din magazinele de specialitate din oras, ci si de pe net, de exemplu bijuterii de aur de la Zeheva, unde clientii pot ca sa aiba parte si de preturi mult mai mici, inclusiv de discounturi generoase.

Daca aleg varianta de a cumpara un asemenea inel dintr-o bijuterie online, este bine sa se informeze in prealabil despre seriozitatea magazinului respectiv, daca se asigura certificat de garantie, despre modul in care se face livrarea inelului.

Este o idee excelenta achizitia inelului de logodna online, deoarece clientul are posibilitatea ca sa studieze pe indelete oferta, spre a alege modelul potrivit, care sa fie si in limitele bugetului pe care il are.

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.