Jocurile prevazute pentru PlayStation 4 la inceputul anului 2020

Resident Evil, 3, Kingdom Hearts 3… Sony. da noi detalii cu privire la jocurile prevazute pentru PlayStation 4 la inceputul anului 2020.

Urmatoarea consola de la Sony, PlayStation 5 va aparea doar ls sfarsitul anului 2020… iubitorilor de jocuri nu le mai ramane deci decat sa se mai bucure sau sa se multumeasca cu versiunea 4 pentru a ramane ocupati si a mai avea putina rabdare.

Dar la ultima prezentare Sony s-au dat mai multe detalii cu privire la jocurile ce vor aparea la inceputul anului 2020.

Prezentarea cuprindea si o prima difuzare a remake-ului Resident Evil 3 de la Capcom, secvente de gameplay de la Predator: Hunting Grounds, un joc bazat pe franciza eponima a filmelor SF.

Dar nicio stire inca cu privire la cea mai asteptata aparitie cu siguranta. Este vorba despre Then Last of Us: Part II. De fapt, aparitia acestui joc pe piata a fost amanata putin. Lansarea sa, prevazuta initial pentru luna februarie a fost amanata pana in luna mai. Sony a refuzat de asemenea sa dea informatii suplimentare cu privire la noua PlayStation 5.

Iata deci care sunt cele mai importante noutati pe care trebuie sa le stii.

Untitled Goose Game, jocul independent care a facut furori si care i-a incantat pe fanii Nintendo Switch va fi disponibil incepand cu data de 17 decembrie anul viitor.

Spellbreak, un joc de battle royale la persoana a treia care permite jucatorilor sa se bata cu ajutorul magiei va aparea la inceputul anului 2020, atat pe PC, cat si pe PlayStation.

Dreams este cel care da jucatorilor sai instrumentele pentru a crea propriile jocuri video dar este deocamdata in faza de test de cateva luni. Se pare ca va fi lansat in 14 februarie.

Superliminal este un joc de puzzle la prima persoana care va aparea in martie anul viitor. Jucandu-se cu perspectiva jucatorului, va oferi o perspectiva bulversanta.

Paper Beast este un joc de realitate virtuala suprarealist conceput pentru PlayStation VR. Va permite explorarea unei planete fantastice si sa interactionezi cu animale fantastice.

Resident Evil 3 este un remake al jocului horror din 1999 si va include si un mod multiplayer denumit Project Resistance.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.