Top rezolutii pentru anul 2020 de care sa tii cont

Vrei ca in noul an ce vine sa ai cele mai sanatoase rezolutii pentru a-ti ameliora sanatatea fizica sau cea mentala? Sa promiti asta este destul de usor, sa te tii este o alta poveste.  Ce zici? Accepti provocarea? Iata cateva rezolutii de care sa tii cont in 2020.

Marele clasic in  materie de rezolutii- sa slabesti. Trebuie deci sa incerci sa mananci mai sanatos si sa iti ameliorezi conditia fizica. Practica din nou un sport, renunta la fumat si renunta si la alcool.

Apropo de miscare fizica. Nu te crampona doar la miscare in sala. Profita si iesi cat mai mult afara sa faci miscare in aer liber. Aeriseste-te, mergi cat mai mult pe jos, oxigeneaza-te, pedaleaza in  natura sau de ce nu in grup. Corpul tau iti va multumi, dar si starea ta mentala.

Trebuie sa incerci sa cultivi o viziune cat mai pozitiva cu privire la existenta si incearca sa profiti de lucrurile simple. Savureza mai mult si streseaza-te mai putin.

Acorda mai multa atentie partenerului sau partenerei tale, familiei tale si celor din jur, de asemenea.

Foloseste timpul in maniera cat mai constructiva. Mai putine activitati pasive si mai multe activitati interesante care sa te mentina in priza.

Continua sa iti folosesti talentele, sa inveti lucruri noi si sa dobandesti noi competente.

Realizeaza un vis pe care il ai de foarte multa vreme si pe care inca nu ai reusit sa il indeplinesti.

Incearca sa ai mai multa incredere in tine si profita din plin de toate oportunitatile ce iti apar in cale.

Fa un bilant al micilor tale defecte si fa tot posibilul sa le corectezi. Poate ca esti o persoana mai neglijenta sau nu esti destul de organizata? Esti mereu in intarziere sau cheltui prea multi bani? Este timpul sa pui lucrurile la punct…

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.