Modele de ceasuri de mana: ceasuri de dama si ceasuri de lux

Timpul este important pentru fiecare dintre noi. Fie ca ne grabim sa ajungem la o intalnire, fie ca vrem sa prindem avionul, fie ca asteptam pe cineva… toata lumea are nevoie de ceas. Destinate la inceput barbatilor, ceasurile de mana au devenit treptat un accesoriu indispensabil pentru dame. De aceea, majoritatea designerilor nu s-au temut sa lanseze colectii cat mai sofisticate de ceasuri de dama ajungand pana la crearea ceasurilor de lux. Sa vedem ce modelele de ceas de mana sunt la moda in 2008.

Ceasurile de mana, un accesoriu indiferent de tinuta

In ultimul timp, ceasurile au devenit un accesoriu nelipsit din tinutele femeilor. Putini sunt cele care isi amintesc de moda ceasurilor purtate la gat sub forma de colier sau cele sub forma de inel. Ultimii ani au readus in prim plan ceasurile de mana, un element care trebuie sa atraga toate privirile si sa se asorteze tinutei dumneavoastra.

Printre modelele de ceasuri de mana din 2008 s-au evidentiat ceasurile mari cu mecanisme sofisticate. Particularitatea este data de design. Creatorii de ceasuri ne sfatuiesc sa renuntam la cesurile de mana monocrome sau din metal comun si sa ne imbogatitim gama de accesorii cu un ceas de dama rotund sau dreptunghiular, patrat sau oval, cu un cadran si o bratara viu colorate. Daca pana acum cativa ani ceasul era purtat cu o bratata din metal cat mai subtire, anul acesta ne lovim de bratarile late sau cat mai late din piele. Forma este si ea importanta, predominand ceasurile patrate si dreptunghiulare. In mare voga sunt ceasurile de mana Police, un must-have al 2008 care te scot din anonimat.

Ceasul este un accesoriu care se poarta in diverse ocazii: la plaja, in acest caz putem opta pentru un ceas de mana rezistent la apa, la club si atunci putem alege un model fistichiu care sa ne faca remarcate sau la o petrecere unde vom purta un ceas elegant. Creativitatea si inventivitatea ne da posibilitatea sa ne cream modele proprii. Nu trebuie decat sa inlocuim simpla curea de la ceas cu una viu colorata sau care imita pielea exotica sau cu o blanita, si sigur am dat lovitura! Moda 2008 in materie de ceasuri de mana a incercat sa acopere toate gusturile. Mai mult ca oricand, anul acesta, ceasul de mana urmareste sa atraga cat mai mult atentia si sa ne puna in valoare.
Ceasurile de lux in colectiile ceasurilor de dama

Ceasurile de lux si-au scris deja istoria in timp atat prin design cat si prin pret. Accesibile, din pacate, numai unei anumite categorii sociale, ceasurile de lux au devenit din ce in ce mai cautate si mai ravnite. Adevarate bijuterii, ceasurile de lux ne incanta si ne amagesc in acelasi timp. Colectiile ceasurilor de dama se imbogatesc cu modele cat mai sofisticate si originale care, in ciuda preturilor, nu raman fara proprietar.

Maestrii in orologerie au dat nastere la modele de ceasuri de lux in 2008 cat mai interesante si pretioase, dorind sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de ceasuri de dama. Modelele sunt atat exclusiviste si unice pentru doamnele care nu tin cont de cat scot din buzunar pentru un ceas, cat si modele accesibile, pentru persoane obisnuite.

Un ceas de lux se deosebeste de un ceas obisnuit prin incrustari cu pietre pretioase sau cristale stralucitoare, prin bratari de aur, argint, platina sau de ce nu, piele de sarpe sau prin secundare batute in diamante. Naturaletea, finetea, eleganta si originalitatea fiind atributele prin care se defineste o colectie de lux.

O vorba inteleapta spune ca luxul se plateste. Preturile unui ceas de dama din colectia de lux variaza intre 3000 si jumatate milion de euro. Floare la ureche …. pentru unii!!

Fie ca va permiteti un ceas de lux, fie ca alegeti un ceas de mana obisnuit, optati pentru un model care sa va puna in valoare personalitatea!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.