Sistemul de afiliere Rentrop & Straton

Vorbeam nu demult despre sistemele de marketing afiliat românesti si spuneam că sunt extrem de putine si nu foarte performante. Spuneam atunci că unul dintre sistemele de afiliere ce mi se par cât de cât ok este cel implementat de editura Rentrop & Straton. De atunci a trecut aproximativ o lună de zile. Între timp eu am folosit sistemul lor de afiliere si sunt acum în măsură să dau câteva informatii în plus.

În momentul înscrierii, fiecare participant la acest sistem de marketing afiliat primeste un bonus de 100 RON. Cashout-ul este posibil doar când se ajunge la suma de 300 RON. Prin urmare, pentru a ajunge la primul cashout mai este nevoie de 200 RON: Teoretic nu este mult, dar e destul de greu să atingi această sumă.

Principala problemă la Rentrop & Straton este exclusivismul: campaniile lor se adresează, până la urmă, unui public extrem de restrâns, si anume oamenii interesati de business. Prin urmare, dacă ai un blog nisat pe asa ceva, ai sanse foarte mari să ajungi destul de repede la această sumă. Dacă nu, e destul de greu. În ceea ce priveste blogul Nevralgii cotidiene, pot spune că într-o lună s-au strâns aproximativ 60 RON din comisioane. Prin urmare, până la cashout a? mai avea nevoie de încă 140 RON.

Rentrop & Straton oferă un număr foarte mare de campanii la care se poate aplica. Pentru unele esti plătit prim comision, adică primesti x % din vânzarea unui produs. La altele poti primi câte 1 RON pe o anumită actiune a cititorilor tăi (de cele mai multe ori comandarea unor reviste gratuite).

Interfata de admin a contului Rentrop & Straton este foarte simplă si usor de utilizat. În aceeasi măsură, este pus la dispozitie si un sistem grafic foarte bun de monitorizare a leadurilor.

Una peste alta, sistemul de afiliere Rentrop & Straton functionează foarte bine. Dacă ai un blog nisat pe business chiar recomand înscrierea în acest sistem. Succesul va fi pe măsură. Pentru cei care nu au bloguri nisate pe business, este un sistem care merită încercat. Prin urmare, dacă aveti un blog si doriti să vă înscrieti puteti folosi bannerul de pe bara din dreapta.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.