Nu te lăsa constrânsă! Alege să-ți personalizezi cum vrei tu invitațiile de nuntă

cof

cofAți așteptat ziua nunții ca pe pâinea caldă, dar nu vă face cu ochiul nicio invitație de nuntă? Ne-am tot gândit la problemele pe care le întâmpinați și am creat pentru dumneavoastră altfel de invitații. Este deosebit de important să vă puteți personaliza papetăria aleasă pentru nuntă. Fiecare eveniment în parte este unic. Astfel ar trebui să aveți libertatea de a vă asorta decorul după bunul plac. Doar o singură dată în viață faceți astfel de pregătiri.

Sala de evenimente vine cu oferte și cu constrângeri. E lesne de înțeles că nuanțele folosite pentru tapet, accesoriile propriu-zise ale sălii sau alte detalii vă creionează o ușoară direcție în privința papetăriei și aranjamentelor florale ce urmează a fi alese. Nu puteți alege papetărie rustică pentru o sală de evenimente plină de cristale și oglinzi, însă există până și aici variante. Rustic-chic poate fi o variantă plăcută pentru aproape orice decor.

cofV-ați gândit totuși și cât de mult contează culorile alese? De regulă sălile de evenimente au nuanțe neutre. Motiv tocmai pentru care papetăria de nuntă poate fi în nuanțe intense și contrastante. Dacă totuși sala de evenimente e plină de lumini colorate, aranjamentele florale sunt ample și viu colorate, e cazul să potoliți spectul final alegând nuanțe în culori discrete. Asta pentru mărturii și meniuri, plicuri de bani, numere de masă și alte accesorii de pe mesele invitaților.

Există o balanță în orice alegere. Este bine să existe un echilibru în orice alegere ați face. Dacă alegeți la un capitol să optați pentru nuanțe intense, neapărat acestea trebuie să fie domolite de altele mai liniștitoare.

cofSe prea poate să aveți culoarea preferată în minte. Împreună putem face acest vis să devină realitate. Putem integra orice culoare sau accesoriu dorit pentru invitațiile comandate. Este nunta voastră și are toate motivele să fie unică. Până în cele mai mici detalii. Doar împreună cu dumneavoastră putem crea o invitație perfectă și apoi un set de papetărie coordonat acesteia. Deciziile potrivite, odată luate, trebuie neapărat susținute pentru a exista o coerență între detaliile ce alcătuiesc imaginea asupra evenimentului.

Nu lăsați cel mai important eveniment din viața dumneavoastră la voia întâmplării. Alegeți să personalizați papetăria specială pentru nuntă și investiți în calitatea materialelor utilizate. Veți observa că astfel evenimentul va căpăta o notă atent îngrijită, spectaculoasă.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.