Planta exotica Tillandsia, o planta exotica ideala pentru casa ta

Se spune ca planta Tillandsia este un adevarat cadou de la natura. O planta de interior care nu are nevoie de prea multa intretinere, care se poate agata de cele mai originale suporturi, Tillandisa este alegerea ideala pentru casa ta atunci cand vrei sa vii cu un plus de exotism sau de verdeata pentru casa ta.

Cunoscuta si sub numele de Fiica Aerului, aceasta planta nu are nevoie de pamant pentru a se dezvolta. Se hraneste cu aerul ambiental sau atunci cand o pulverzezi cu apa. Venita direct de pe continentul american, este cea care va pune cel mai bine in valoare decorul nostru.

Cum o poti folosi in cele mai frumoase si mai inedite decoratiuni?

Planta Tillandsia arata cel mai bine pe tijele de metal care pot inlocui pozele. Dar aceasta planta iesita din comun arata cel mai bine pe suporturi magnetice. Este o planta tropicala perfecta pentru decorurile tale vegetale.

Dar se mai poate suspenda in vaze sau in ghivece de ceramica, care se pot pune atat in baie, cat si in gradina.  Cele umplute cu nisip in toate culorile este de mare efect.

Daca le vei pune pe un soclu, vei crea iluzia unui ghiveci. Dar un ghiveci care nu va lasa urme de pamant daca va fi mutat dintr-un loc in altul.  De un decor mural cu aceasta planta ce zici?

Planta Tillandsia in Terrarium, un decor foarte in tendinte. Mai ales daca alegi un model geometric. Poti pune aceasta planta minunata intr-un decor creat intr-un suport transparent, in care ai pus muschi, pietricele albe sau fasole.

Deci daca esti in cautarea unei modalitati usoare si originale de a-ti inveseli sau pune in valoare interiorul casei, aceasta planta este cea mai buna alegere. Posibilitatile sunt cu adevarat infinite.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.