Cele mai frumoase masini care vor marca anul 2018

Care sunt noile modele de masini pe care le vor lansa constructorii in anul 2018 si care sunt cele mai frumoase masini care te vor seduce cu siguranta? Ce se va intampla in acest an in lumea automobilelor? Care sunt modelele vedeta pentru anul 2018? Sa vedem care sunt cele mai asteptate noutati…

In anul 2018, se pare ca masinile tip SUV sunt cele mai apreciate deci cele mai populare. Constienti de succesul lor in randul consumatorilor, producatorii vor lansa din ce in ce mai multe modele. Unele modele vedeta din aceasta categorie se vor reinventa, in timp ce vor aparea pe piata si alte noi provocari.

Modele SUV din abundenta. Mai intai Citroën C5 Aircross, asa-zisul verisor al modelului de Peugeot 3008. Lung de 4, 50 m, se va remarca mai ales datorita suspensiilor sale. Se pare ca va aparea si un model hibrid in 2019.

La Volskwagen, noutatea in  materie de SUV-uri se numeste T-Cross. Un model urban, un concurent acerb pentru Renault Captur sau Peugeot 2008. Din punct de vedere tehnic va trebui sa te astepti la o gama de motorizari cu 3 sau patru cilindri pe benzina sau diesel.

Cu un look mai sportiv, BMW X2 va aparea pe piata in luna martie. O versiune coupé pentru X 1care va face cu siguranta furori pe piata, in ciuda pretului care se invarte in jurul sumei de 40. 000 de euro.

Peugeot va prezenta noul sau model, 508. Pe langa SUV, alte modele de masini se vor remarca si ele cu siguranta. Berlina Peugeot 508 va incerca sa se impuna pe langa famiile mai sic.

Renault modernizeaza modelul Clio. Un nou Clio isi va face aparitia pe piata. Este vorba despre noul Clio 5. Alaturi de el va aparea putin mai tarziu si Fiat 500 care va primi mai mult volum si care va progresa atunci cand vine vorba despre performante.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.