Produse foarte moderne pentru manichiuri complexe!

Produse foarte moderne pentru manichiuri complexe

Produse foarte moderne pentru manichiuri complexeÎn prezent, există multe soluții moderne și foarte estetice pentru îngrijirea unghiilor. Stiliștii din acest domeniu au reușit performanțe remarcabile cu ajutorul produselor profesionale care sunt comercializate în prezent și la noi în țară, din fericire.

Dacă sunteți la început de drum în această meserie sau dacă aveți deja o experiență îndelungată acumulată, vă recomandăm să analizați și să testați oferta de produse puse la dispoziție de distribuitorul de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne, Evoqe.ro.

Este un magazin online foarte complex și complet de unde puteți cumpăra în orice cantitate orice fel de produs necesar salonului dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri.

Chiar dacă lucrați deja cu alți furnizori, merită să analizați produsele! Clienții se vor bucura să descopere în salonul dumneavoastră produse profesionale noi și personalul angajat va fi foarte bucuros să lucreze cu produse care se utilizează foarte ușor și care au rezultate foarte bune.

Produse fabricate de brand-uri recunoscute în întreaga lume

Oferta distribuitorului Evoqe.ro este valoroasă datorită faptului că include  produse fabricate de către producători celebri în întreaga lume pentru calitatea produselor destinate îngrijirii moderne a unghiilor: CANNI, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, FSM, EVERIN, etc.

Spre exemplu, Evoqe.ro pune la dispoziția persoanelor și firmelor interesate peste 800 de modele de oje semipermanente, peste 200 de modele de geluri pentru construcții, nenumărate decoruri  moderne pentru unghii și tatuaje (inclusiv pietricele unghii), geluri color, aparatură modernă și dezinfectante profesionale, kit-uri unghii, seturi speciale, soluții pregătitoare pentru manichiuri și pedichiuri, produse EVERIN, etc.

Toate sunt produse de o calitate excelentă, pot fi comandate online în orice cantitate și au prețurile foarte bune.

Nu ezitați să consultați și gama de ustensile și accesorii de aici. Este vorba de peste 350 de produse moderne și de actualitate.

Practic, orice lucru care vă va lipsi la un moment dat din salonul dumneavoastră de îngrijire unghii, se regăsește inclus în oferta acestui magazin online foarte complet și complex în același timp.

Vă pot fi de un real folos seturile promoționale care conțin mai multe produse. În acest moment sunt disponibile 28 de astfel de seturi de oje semipermanente, culori diferite: GDCoco, Rosalind și FSM. Sunt utile pentru saloanele de înfrumusețare sau pentru persoanele începătoare în această meserie care doresc să achiziționeze materiale de lucru la prețuri promoționale.

Vă recomandăm și lămpile ultramoderne UV sau LED distribuite de Evoqe.ro. Veți găsi pe acest site foarte multe modele cu un design foarte frumos și vesel. Prețurile la aceste produse sunt reduse, de asemenea. Puteți opta și pentru freze electrice de actualitate, lămpi de birou, sterilizatoare de tip cuarț și pupinel, aspiratoare de praf,kit unghii gel,  etc.

Pentru comenzi mai mari de 250 de lei serviciile de transport sunt complet GRATUITE.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.