Scapa de riduri si cicatrici cu Dermapen

Ce este Dermapen?

Dermapen este o noua tehnologie din categoria procedurilor de micro-needling, ce are ca scop rejuvenarea si remodelarea pielii. Acesta este un dispozitiv portabil de dimensiune mica, asemenea unui stilou, si este utilizat pentru a trata cicatricile provocate de acnee, liniile fine, ridurile si chiar vergeturile. Dispozitivul utilizeaza actiuni de strapungere mecanizate pentru a stimula pielea sa produca mai mult elastina si colagen. In cadrul acestui tratament se utilizeaza doar ace de unica folosinta, astfel incat nu exista niciun risc de contaminare.

Este tratamentul Dermapen dureros?

Nivelurile de durere variaza pentru fiecare pacient, in functie de toleranta la durere, de zona ce trebuie tratata si de alti factori. Pentru tratamentele usoare, senzatia este comparata cu cea de gadilat. Pentru tratamentele mai profunde, durerea este, in mod normal, mai mare, insa este minimizata de esteticienii care efectueaza procedura, ei aplicand o crema anestezica pe piele inainte de a incepe sa utilizeze aparatul.

Dupa cat timp se vad rezultatele?

Cei mai multi pacienti observa rezultate in cazul eliminarii ridurilor si cicatricilor la 6 – 8 saptamani dupa efectuarea sedintei. Desigur, rezultatele vor varia de la pacient la pacient. Tine minte ca scopul tratamentului Dermapen este de a crea un nou nivel de colagen astfel incat sa estompeze imperfectiunile de la suprafata pielii. Acest lucru necesita putin timp, asadar nu te astepta sa vezi rezultate imediat!

De cate sedinte de Dermapen este nevoie pentru a obtine rezultate maxime?

Pentru a obtine rezultate optime, se recomanda efectuarea a 4 – 6 sedinte. Cu toate acestea, rezultatele vor fi usor vizibile chiar si dupa o singura sedinta. Sesiunile multiple pot fi necesare in cazul pacientilor care au probleme mai profunde ale pielii, cum ar fi cicatrici acneice adanci.

Cum functioneaza dispozitivul Dermapen?

Tratamentul presupune utilizarea dispozitivului pe pielea curata sau pe pielea pe care tocmai s-a aplicat o solutie cu acid hialuronic, colagen sau elastina. Serul este aplicat pe zonele vizate, iar apoi aparatul Dermapen aluneca pe piele pentru a crea mii de gauri microscopice in derm. Aparatul are o functie de vibratie automata care mareste eficienta tratamentului si reduce durerea si disconfortul. Micro-leziunile provocate de ace stimuleaza organismul sa repare in mod natural pielea si sa produca mai mult colagen si elastina.

Unde se poate face tratamentul Dermapen?

In Bucuresti, tratamentul Dermapen se poate face la Elegance Clinic, o clinica de estetica medicala situata in zona Unirii.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.