Sfaturi in alegerea celor mai bune extensii pentru par

In zilele noastre, datorita creativitatii hair stilistilor avem de ales dintr-o multitudine de coafuri. Parul scurt nu este favoritul multor doamne si domnisoare care prefera parul lung sa il poata aranja dupa bunul plac. Numeroase sunt cele care recurg la extensiile pentru par pentru a obtine coafura dorita. Insa, pentru a fi pe deplin multumita trebuie sa alegi extensii de calitate.

Pentru a alege cele mai bune extensii de par trebuie, inainte de toate, sa le cunosti originea si mai ales daca sunt naturale. Exista extensii care vin din tari straine precum Rusia sau tari din Europa de Est. Indienii ofera par pentru sacrificiile in templu, pentru a realiza juraminte si altii o fac din obisnuinta sau pentru bani. Parul rusesc virgin este cel mai scump. Extensiile de par se pot lipi de parul natural sau se pot coase de radacina parului cu ajutorul unui ac special. Principalul avantaj oferit de extensiile de par este acela ca poti prinde parul oricum si se poate spala cu usurinta. Exista mai multe tipuri de extensii pe piata – extensii cu clips, extensii la cald, extensii la rece, extensii de par bucla, tu esti cea care le va alege in functie de nevoile si cerintele tale.

Exista doua tipuri de par folosite pentru extensii – parul natural si parul sintetic. Insa cel mai eficient este cel 100% natural, uman. Are o durata mult mai lunga de viata decat parul sintetic. Verifica daca extensiile corespund cu culoarea parului tau. Chiar daca optezi pentru tehnici inofensive, trebuie sa ai grija cu aparatele folosite de specialisti atunci cand aplica extensiile deoarece acestea nu fac decat sa uzeze si mai tare parul.

Unii sustin ca parul indian este cel mai bun. Altii considera ca parul european este cel mai bun insa, in general, parul rusesc natural, virgin, este ideal pentru extensiile de par.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.