Ten perfect – 4 gesturi magice pentru produse de ingrijire mai eficiente

Stiai ca doar cu cateva gesturi simple dar magice, produsele pe care le folosesti zilnic in rutina ta de infrumusetare pot deveni mult mai eficiente? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o piele mai hidratata, mai tanara si plina de stralucire…

Maseaza masca pe care o folosesti. Ai obiceiul de a aplica masca si de a astepta cuminte ca timpul recomandat de aplicare sa se scurga? Poti mai bine. Pentru un efect de reintinerire instant iti poti masa masca, atunci cand folosesti o textura de crema sau de gel.

Incearca sa iti personalizezi crema de zi. Crema ta preferata pe care o folosesti in fiecare zi poate deveni mai eficienta cu cateva gesturi simple. Poti folosi concentrate super dozate in activi care se pot amesteca cu serul sau cu crema.

Exfoliaza tenul inainte de aplicarea produselor de ingrijire. La suprafata pielii se aduna o multime de celule moarte. Astfel ca penetrarea activilor din produsele de ingrijire pentru piele devine un lucru imposibil. Aplica o data sau de doua ori pe saptamana un gomaj mai bland, de masat pe pielea umeda. Sau daca ai pielea mai sensibila poti incerca sa folosesti o masca hidratanta care va elimina celulele moarte fara sa agreseze in vreun fel pielea.

Mizeaza pe aburi. Adica pe veritabilii campioni atunci cand vine vorba despre purificarea tenului sau despre dilatarea porilor. Aburii sunt cei care vor destupa porii si care te vor ajuta sa ai o piele imepcabila. Epiderma va fi mult mai curata si pielea va fi mult mai receptiva atunci cand se vor aplica produsele de ingrijire. Daca adaugi in apa si uleiuri esential, cu atat mai bine. Fa o baie cu aburi imediat dupa demachiere si sterge ultimele urme de poluare sau de machiaj cu ajutorul unui servetel imbibat in apa rece ca gheata.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.