Tendinte de care sa tii cont in 2020 pentru gradina ta

Mobilier de gradina in tendinte, accesorii deco din materiale naturale, o gradina in care ecologia este cea mai importanta, jardiniere foarte design, dar si un spatiu exterior din ce in ce mai mobilat. Iata deci care sunt tendintele de care sa tii cont pentru gradina sau pentru terasa ta in anul 2020.

Mobilierul de gradina cu accente artizanale sunt din ce in ce mai in voga. Fotolii de gradina cu linii minimaliste, culori discrete inspirate din natura, materiale naturale.. toate acestea vor sa faca un imn pentru natura in gradina ta in acest an.

Mobilierul din gradina va fi deci in special din bambus, fotoliile vor avea un aspect mai artizanal si nu numai. Ghivecele si jardinierele sunt si ele cel mai frumoase atunci cand sunt din bambus.

Ghivecele de flori si jardinierele foarte design se impun mai ales pe terasa. Ghivecele design care ne sublimeaza florile si plantele preferate sunt din ce in ce mai design. Ghivece foarte elegante cu picior in nuante de negru, jardiniere cu aluri contemporane si sofisticate, ghivece din teracota… cactusii si suculentele sau si palmierii iti vor inveseli de minune spatiul exterior.

Plantele suspendate si micile obiecte arata cel mai frumos pe un perete din gradina sau din terasa. Peretii exteriori ai unei terase devin cel mai bun suport pentru cele mai frumoase obiecte de decor sau etajere din fier cu flori. Plante suspendate, oglinzi din bambus, pereti colorati, ghirlande luminoase, obiecte de decor supendate… iata o multime de detalii minunate pentru gradina ta.

Pastelurile sunt cele mai frumoase pentru gradina sau terasa. Nuantele mai in tendinte precum cele de verde mint vor arata cel mai bine pe o masa de exemplu cu scaune bej, de exemplu. Sau de albastru ciel sau de roz… chiar si jardinierele sau ghivecele se pot imbraca in aceste nuante minunate.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.