Tipul de lichid potrivit pentru fiecare fumator

lichid-tigara-electronica

lichid-tigara-electronicaAtunci cand se achizitioneaza o tigara electronica sau un kit pentru aceasta este necesara achizitionarea unui lichid tigara electronica in functie de preferintele fumatorului in materie de aroma sau concentratia de nicotina. Cel mai bun lichid tigara electronica poate fi acum achizitionat si online, dintr-un magazin specializat, din sursa sigura, sigilat, direct de la producator.

Despre lichidele pentru tigara electronica si alegerea acestora

Lichidele folosite pentru tigara electronica au in componenta mai multe ingrediente, in functie de producator, de materiile prime folosite si de ingredientele principale. Lichidul pentru tigara electronica este compus, in primul rand, din nicotina, din propilen glicol si glicerina vegetala precum si din arome alimentare. Fumatorii incepatori sau cei experimentati sunt invitati sa experimenteze tot felul de arome, pana cand o gasesc pe cea potrivita preferintelor lor. In magazinul online Voore.ro, lichidul pentru tigara electronica se gaseste sub diferite forme si apartin diferitelor marci cunoscute in tara si peste hotare.

Asadar, clientii vor putea cumpara lichide pentru tigari electronice marca Donut Dude, Dinner Lady, Coil Spill, Apothecary, Halo, Flavour Madness, Holy Cannoy, Home Slice sau Hustler Juice, King’s Dew si Ripe Vapes. Fiecare lichid in parte are caracteristicile sale. Pentru fiecare produs sunt scrise compozitia, instructiunile de utilizare, aroma, cantitatea, capacitatea sticlei si tara de fabricatie. Sunt arome atat de multe si de variate incat fumatorii pot inhala vapori cu aroma de paine prajita, cu unt si marmelada, cu portocale, aroma de tutun pur, de grefe, portocale, guma de mestecat sau fructe de padure.

Cel mai bun lichid pentru tigara electronica la pret bomba este acela care il determina pe fumator sa il incerce. Preturile variaza incepand de la cateva zeci de lei pentru lichidele super-aromate! Cumparatorul va trebui sa tina cont nu numai de pret si de aroma, de gustul si de senzatia oferite, ci si de concentratia de glicerina vegetala si de tutun. Cei care fumau tigari clasice cu o concentratie mai mare de gudron au la dispozitie kituri de tigari electronice pentru avansati, cu o concentratie mai ridicata de nicotina. Fumatorii care vor sa renunte la acest viciu pot opta pentru variante de lichid pentru tigara electronica in concentratii foarte slabe, cu diferite arome, pana cand viciul ramane doar o amintire, ramanand placerea de a vapa.

Pe piata sunt numeroase variante de lichid pentru tigara electronica, insa numai dupa cateva incercari se poate ajunge la o marca preferata sau o concentratie preferata de ingrediente. Din punct de vedere medical si financiar, dar si din alte considerente, tigara electronica este cea mai buna varianta pentru fumatorii care nu pot sau nu doresc sa renunte la acest viciu, insa pun pret pe sanatatea lor.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.