Iata cele mai spontane semne astrologice

Spontaneitatea este o calitate cu care nu toata lumea se poate mandri. A fi spontan inseamna a avea impulsiuni care iti vor permite sa faci lucrurile fara constrangeri, fara premeditare sau planificare. Si deoarece astrologia poate spune multe despre caracterul nostru, exista unele semne astrologice mai spontane decat altele. Iata-le.

Berbec. Persoanele nascute in zodia Berbec fac ceea ce vor, chiar daca unele persoane din anturaj ii sfatuiesc sa nu faca anumite lucruri. Nu le pasa. Nu au nevoie de reguli si face mereu ce le place, ce ii face fericiti. Berbecii sunt convinsi de faptul ca viata nu inseamna doar a merge la munca, a face de mancare si a ingriji copiii. Pentru Berbeci viata inseamna a-si asuma riscuri, a-si urma instinctele si a trai noi aventuri.

Varsator. Varsatorul simte nevoie adesea sa se detaseze de rutina. Nu suporta sa faca zi de zi acelasi lucru, are oroare de rutina. Este o persoana careia ii place sa se distreze, sa fie creativa dar mai ales sa aiba parte de experiente noi si sa se detaseze de presiunea sociala. Pentru asta, isi asculta mereu impulsiunile lansandu-se in noi aventuri si traind experiente noi.

Sagetator. Este cel mai spontan semn astrologic din horoscop. Ii place sa vorbeasca cu strainii si sa isi faca prieteni noi. Ii place sa experimenteze lucruri noi. Un lucru bun este urmatorul – chiar daca intalneste o multime de persoane noi Sagetatorul ramane fidel vechilor sai prieteni.

Gemeni. Nativii din Gemeni detesta rutina si monotonia. Au nevoie in permanenta de schimbare, de lucruri noi in viata lor. Sunt persoane imprevizibile si spontane, simt nevoia fara incetare sa se lanseze in proiecte noi si sa descopere orizonturi noi pentru a se simti impliniti.

Vezi si:  Avocat divort si partaj – Avocat Popa

Balanta. Chiar si persoanele nascute sub acest semn astrologic cantaresc bine inainte argumentele si contra-argumentele inainte de a actiona sau de a spune ceva. Cel mai adesea, se comporta spontan ceea ce le ofera un plus de farmec. In egala masura, Balantele sunt sociabile, tandre, flexibile, generoase si devotate.

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.