Care sunt cele mai importante noutati Apple pentru luna septembrie 2018?

Toamna se anunta plina si incarcata pentru celebra marca Apple. Grupul informatic american, care nu a scos nimic major pe piata de la iPad 6, aparut la inceputul anului, este gata sa isi reinnoiasca si sa isi reinventeze vechile si clasicele produse.

Fanii tehnologiei vor fi deci incantati datorita noutatilor pe care le-a anuntat Tim Cook.

In afara faptului ca se astepta o reinnoire a gamei iPhone, societatea californiana ar trebui sa scoata pe piata noi modele de Apple Watch cu un design care a evoluat fata de primul model.

S-a anuntat si noua generatie de telefoane iPhone, unul dintre ele fiind cel mai mare iPhone conceput pana acum. iPhone Xs si Xs Max sunt deci noutatile anuntate. Primul are un ecran Retina mai rezistent, de 5,8 inchi iar al doilea iPhone Xs Max, are un ecran de 6, 5 inchi. Este deci enorm si nu este doar cel mai mare iPhone, ci si cel mai mare telefon din lume, fiind chiar mai mare decat Galaxy Note 9 de la Samsung.

Apple Watch Series 4 are un ecran cu 30% mai mare, colturi curbate, este mai subtire, prezinta o receptionare mai fiabila  si este de doua ori mai rapid datorita noului sau procesor. Este cel mai bun aliat atunci cand vrei sa ai grija de sanatatea ta, cel mai bun compagon atunci cand faci fitness si cel mai practic mode de a ramana conectat.

Apple intentioneaza sa amelioreze si MacBook, MacBook Pro si iMac, mai ales in ceea ce priveste procesoarele. Va aparea si un Mac Mini.

Gama iPad va contine si ea de acum inainte sistemul de recunoastere faciala, Face ID. iPad Pro de 10, 5 inchi va fi inlocuit de unul de 11 inchi. Va aparea in sfarsit si statia de incarcare Wireless Air Power.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.