Tissot in Romania: cadouri, eleganta, calitate si stil

Producatorul originar din Elvetia de ceasuri de marca Tissot reprezinta un punct de reper pentru lumea ceasurilor, pentru iubitorii de ceasuri iar pentru ceilalti producatori de ceasuri este mai mult decat un model de urmat; Tissot a facut diferenta cu multi ani in urma si s-a remarcat prin noutatea, inventivitatea si calitatea produselor sale scoase pe piata. Fondatorii brandului au fost condusi de un spirit inovativ remarcabil si de bun gust pronuntat pentru design-ul produselor. Astazi, produsele de la Tissot Romania se afla printre cele mai cautate si apreciate cadouri ce pot fi oferite in dar cu ocazia diverselor evenimente.

In timp, producatorul Tissot a dat viata multiplelor modele de *ceasuri ce au atras atentia atat cumparatorilor de pretutindeni dar si concurentilor brandului Tissot. Chiar daca a fost vorba de tehnologie in ceea ce priveste mecanismele, cercetare pentru materiale speciale ce intra in componenta ceasurilor sau functiile ceasului, echipa de cercetare a creat modele de ceasuri dama Tissot sau ceasuri pentru barbati cu adevarat unice.

Producatorul TISSOT este membru al Swatch Group inca din anul 1985, brandul fiind prezent in zilele noastre in mai mult de 140 de tari, asta cu ajutorul distribuitorilor selectionati cu mare atentie; acestia au o misiune foarte bine stabilitata si de la care nu trebuie sa se abata: trebuie sa aduca dinamism brandului, valoare adaugata si promovatre pe toate canalele media, promovare targhetata.

In Romania, Tissot este reprezentat de B&B Collection si Cellini, doua lanturi de magazine cu distributie in toata tara in marele centre comerciale. Acestea, au modele multiple de ceasuri atat destinate femeilor cat si pentru barbati. Surse din interiorul celor doua magazine spun ca in perioada sarbatorilor de iarna, doritorii plaseaza comenzi* pentru produsele care nu exista in stoc, si lista de asteptare este de multe ori una fara sfarsit.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.