Tot ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

Cand vine vorba de planificarea nuntii, trimiterea invitatiilor ne face pielea de gaina. O data ce ceilalti au primit aceste invitatii, totul devine real. Nu mai esti doar tu si partenerul tau, intr-un mic balon de entuziasm, de acum incolo toti invitatii pot impartasi entuziasmul cu voi.
Invitatiile reprezinta un element important al nuntii, trebuie sa fiti atenti ca acestea sa contina toate informatiile necesare, ca invitatii vostri sa ajunga cu siguranta la timp si la locul potrivit al nuntii, pregatiti pentru ziua cea mare.
In primul rand, sa vorbim despre informatiile pe care trebuie sa le contina o invitatie de nunta. Probabil nu spun nimic nou, dar invitatia voastra trebuie sa contina numele miresei si mirelui. Asigurati-va ca va scrieti si numele de familie, ca sa evitati orice confuzie.
Daca invitati cupluri intr-o relatie serioasa sau persoane maritate, adreseaza-te ambelor persoane. Nu uita sa mentionezi daca invitatii pot sa aduca si copii sau o persoana in plus.
Daca nu doriti ca invitatii vostri sa ajunga cu 20 de minute mai tarziu, aveti mare grija ca adresa sa fie scrisa corect. Precizeaza locul petrecerii si bisericii, numele cladirii si adresa.
Nu uita sa scrii ora la care incepe ceremonia, de obicei este mai bine sa inviti oaspetii cu 30 de minute mai devreme, ca sa ajunga toata lumea la timp. Cu 2-3 saptamani inainte, trebuie sa confirmi numarul invitatiilor, deci precizeaza si data de confirmare pe invitatie.
Mentioneaza tema zilei cea mare, pentru ca invitatii sa stie exact daca o sa fie o petrecere mare sau o masa modesta. Nimeni nu isi doreste sa ajunga la o nunta imbracat in haine care nu sunt ideale pentru ocazie.
Un lucru care este mai bine sa nu apara pe invitatie este cadoul, poate ca v-ati hotarat ca doriti sa primiti doar un cadou, dar acest lucru este mai bine sa il discutati discret cu familia si prietenii.
Este ideal sa trimiti invitatiile cu 6-8 saptamani inainte de nunta. Pentru ca invitatii sa aiba timp destul pana la ziua cea mare.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.