Tot mai multe femei cumpara incaltaminte online

Dupa cum bine stim, de cand e lumea multe vedete din intreaga lume, mai ales cele de la Hollywood se descarca de probleme si trairi prin droguri si alcol. Insa in ultimii ani se pare ca damele Hollywood-ului prefera sa se trateze facand shopping online, dar nu numai. Ce vrem noi sa spunem este faptul ca acest drog al shopping-ului nu este doar in randul vedetelor, ci se manifesta in randul femeilor normale din intreaga lume. Potrivit unor analize si sondaje, in America 1 din 20 de femei au aceasta satisfactie maxima a cumparaturilor, atat in magazinele din viata de zi cu zi, cat si online.

Aceste cumparaturi sunt de la A-Z insa studiile arata ca domeniul fashion (imbracaminte – incaltaminte) predomina cu desavarsire, mai ales cand vine vorba de pantofi dama si rochii. Specialisti numeste aceasta boala a femeilor tulburarea cumpararii compulsive si nu este o boala rea, insa care poate fi tratata doar daca dispui de o posibilitate financiara pe masura.

TOC SUBTIRE

Tocul inalt trebuie musai sa fie si subtire. Porneste de la diametrul foarte mic al unui toc cui, care este tot ceea ce poate fi mai sexy la un pantof, si se opreste la un diametru maxim al unui toc trapez, usor mai gros la calcai si subtire la varf.

TOC INALT

Fie ca sunt pantofi de cocktail, pantofi office, fie ca sunt botine sau cizme, daca iti doresti sa fii o femeie cat mai sexy trebuie sa apelezi la un model cu toc inalt, cat mai inalt, care este de secole simbolul feminitatii.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.