Trucuri de adoptat pentru a diminua alergiile

Suferi de o alergie? O persoana din sase este sensibila la praf, la mancare, la animale domestice, la medicamente si la multe alte lucruri. Vrei sa afli mai multe? Iti spunem totul chiar acum.

Care sunt cauzele alergiei?

Vorbind despre cauzele unei alergii, primul lucru de care trebuie sa tii cont este acela ca substantele care poarta numele de alergeni sunt capabile sa creeze o reactie alergica la unele persoane. Atunci cand o persoana hipersensibila interactioneaza cu un alergen, sistemul sau imunitar provoaca o iritatie a pielii, a sinusurilor, a cailor aeriene sau a stomacului. Un lucru care declanseaza manifestari precum mancarimi, respiratie grea sau lacrimi.

Cum imi pot debarasa casa de alergeni?

Cel mai bun raspuns la aceasta intrebare ar fi urmatorul: fii atent si fa cat mai multa curatenie, casa ta trebuie sa fie mereu curatata. Da cu aspiratorul cat mai des cu putinta insa, ai grija, aspiratul poate ridica praful si sa declanseze o reactie alergica. Pentru asta, atunci cand faci curatenie ar trebui sa porti un voal sau o masca. Daca acest lucru este posibil, pleaca de acasa timp de cateva ore dupa ce ai facut curatenie pentru a evita alergenii eliberati. Asigura-te de faptul ca aspiratorul tau este echipat cu un filtru HEPA pentru eliminarea prafului.

Trebuie sa te gandesti in egala masura la eliminarea scamelor si parului de animale. Tine acarienii la distanta, pe cat posibil. Acestia “prospera” in special pe lenjeria de pat, pe cuverturi, pe covoare. Spala lenjeria in fiecare saptamana la o temperatura de 130 de grade si asigura-te de faptul ca toti acarienii au fost eliminati.

Mentine un nivel scazut de umiditate in casa, folosind un aer conditionat sau un dezumidificator.

Un alt truc ar fi acela de a elimina orice tip de mucegai care ar putea exista in locuinta ta. Exista numeroase produse special concepute pentru a elimina mucegaiul, nu ezita sa le folosesti pentru a curata suprafetele.

Sursa: https://www.rougeframboise.com/astuces-pour-diminuer-les-allergies/

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.