Trucuri pentru mai mult spatiu

Indiferent daca traiti intr-un apartament mic sau aveti o camera mica in casa, probabil o sa fie o problema sa gasiti un mod cat mai ideal pentru mobilarea locuintei. Dar nu trebuie sa fie asa, puteti sa faceti o casa mica sa para cat mai spatioasa.
Din fericire, avem multe optiuni la dispozitie pentru a crea o locuinta cat mai spatioasa, deschisa cu stil. Indiferent daca vrei ca biroul tau sa arate mai organizat sau iti doresti ca bucataria ta mica sa fie modernizata, aceste trucuri te vor ajuta cu siguranta sa iti transformi casa intr-un loc unde te simti cu adevarat fericit.
Chiar daca ai o casa mai mare ideile urmatoare iti pot fi in egala masura folositoare. Spatiul mic nu inceamna ca trebuie se traiesti inghesuit.
Stim cu totii ca albul are calitati reflexive, dar, in acelasi timp peretii vopsiti in alb creeaza iluzia unei camere mai deschise si mai luminoase. Daca si plafonul este alb, o sa dispara liniile dintre pereti si plafon iar camera o sa pare mai inalta.
Nu sunt idei de decoratiuni mai simple ca aceasta: daca vrei ca spatiul tau sa para mai mare, incearca sa folosesti oglinzi. Oglinzile reflecta perfect lumina creand astfel un spatiu aerisit si spatios.
O piesa de arta agatata pe un perete, pur si simplu, ii va conferi camerei o tema si va crea o atmosfera placuta.
Dezordinea intr-un spatiu mic este mult mai usor de observat. Incearca sa mentii ordinea, organizarea cartilor si obiectelor dupa culoare si marime, pe un raft si creaza o atmosfera mai curata.
Toata lumea are cel putin o camera care ar dori sa fie mai mare. In cazul unui asemenea spatiu, incercam sa facem spatiul cat mai deschis. Daca alegem mobile care lasa podeaua cat mai libera camera o sa para si mai luminoasa.
Folosirea unui tapet cu dungi o sa faca camera sa para mai inalta si o sa extinda spatiul. Iar un covor cu dungi poate alungi camera.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.