Tu stii care sunt printre cele mai folosite electrocasnice in Romania?

electrocasnice

electrocasniceNu prea mai putem sa concepem viatanoastrafara electrocasnice, iar asta pentru ca ele ne usureaza foarte mult traiul de zi cu zi. In fiecare casa, de exemplu, vei gasi un frigider, un aragaz sau un aspirator. Chiar si atunci cand bugetul abut la dispozitie este unul limitat, tot gasim resursele necesare pentru a achizitiona aparatele menite sa ne facaviata mai usoara. In continuare iti vom prezenta cinci dintre cele mai cumparate electrocasnice in Romania. Cu siguranta nu o sa fii prea surprins, deoarece ele sunt destul de… comune.

Primul in top este frigiderul. Potrivit statisticilor, in ultimii ani printre cele mai vandute produse din retail au fost frigiderele. Nu ne surprinde foarte mutl acest lucru, din moment ce utilitatea sa este una foarte mare. Practic ne ajuta sa mentinemprospetimea alimentelor noastre preferate pentru o perioada cat mai lunga de timp. A ajutat, desigur, si faptul ca in ultima perioada preturile unor astfel de aparate au inceput sa se aseze foarte mult.

aspiratoareAspiratoarele sunt urmatoarele aparate din cadrul topului celor mai folosite si cumparate electrocasnice in Romania. Aici remarcam faptul ca, desi modelele clasice sunt in continuare la o foarte mare cautare, incep sa vina puternic din urma aspiratoarele cu spalare care, dupa cum s-a remarcat in articolul scris pe https://inspectorul.ro/aspirator-cu-spalare-isi-merita-pretul-mai-ridicat/ , aduce o serie de avantaje de luat in seama. Indiferent de care este categoria de aspiratoare despre care vorbim, datorita preturilor foarte diversificate, gasim cate un astfel de electrocasnic in fiecare locuinta in parte.

Masina de spalat este si ea foarte folosita in Romania. Pe buna dreptate. Oare cui ii place sa spele de mana si sa piarda foarte mult timp cu o astfel de activitate. Aceste electrocasnice vin sub diferite forme si modele, iar la fel ca in cazul aspiratoarelor, preturile sunt unele potrivite pentru fiecare buzunar in parte.

Aragazul. Oare exista vreo locuinta in care sa nu fie el prezent? Nu conteaza daca vorbim de un model simplu sau mai vechi. Ideea este ca nu prea mai ne putem concepe viat afara un aragaz, indiferent daca este vorba de unul pe gaz sau electric. In aceasta categorie putem sa includem fara probleme inclusiv plitele sau incorporabilele, care de asemenea sunt la mare cautare in ultima perioada datorita modului in care pot fi integrate fara probleme in aproape orice tip de design.

Incheiem topul nostru de astazialaturi de cuptorul cu microunde. Un aliat de nadejde atunci cand suntem in cautarea unei metode rapide si usoare de a ne reincalzimancare, dar inclusiv de a face anumite preparate delicioase (ca de exemplu puiul grill sau popcorn-ul pe care ilmancam cu placere in timp ce ne uitam la filmele si / sau serialele noastre preferate).

In ceea ce priveste brandurile favorite ale romanilor, a fost realizat un top in urma cu cateva luni care oferanisteinformatii interesante legate de acest aspect.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.