Unde vom pleca in 2019?

Inca din luna ianuarie incepi sa iti faci planuri de vacanta si te gandesti la destinatiile pe care le vei vizita in acest nou an? Ce tari sau orase noi vei descoperi? Fie ca vrei sa te relaxezi total sau ca iti doresti sa fac cunostinta cu dolce vita, sa fii in tendinte sau sa privlegiezi destinatiile mai putin cunoscute, iata care ar fi locurile de privilegiat in acest nou an.

Japonia. Daca esti in cautare de relaxare totala sau daca vrei sa pierzi toate reperele si sa te scufunzi intr-o cultura total diferita, alege in acest caz, Japonia. O tara milenara cu o traditie fascinanta, cu puternice traditii si totusi ancorata in modernism.

Germania. In 2019, Germania aniverseaza ceva important- miscarea artistica Bauhaus ajunge la 100 de ani. Acest curent foarte important in secolele XX- XXI, este considerat leaganul modernitatii. Deci cea mai buna ocazie pentru a face un sejur cultural la Weimar, la Berlin sau Dessau.

Mexic. Mexic este o tara imensa, fascinanta, cu o bogatie istorica si culturala incredibile. De la civilizatii unele mai marcante ca celelalte, cu o mostenire minunata care inca lasa urme, pana la natura sa incredibila, plajele sale fumoase si orasele sale colorate, chiar ai ce vizita aici.

Maroc. Maroc te va seduce cu sigiranta cu vastele sale deserturi sau cu marile sale spatii naturale. Dar si cu palatele sale imperiale, cu maginifice palate sau oarasele cu stradute sinuoase.

Cuba. Anul 2019 este anul in care Cuba va deveni din ce in ce mai populara in randul turistilor. O calatorie in Cuba inseamna o reintorcere in trecut, dar si magnifice plaje cu ape in nuante de turcoaz. Dar si cele mai frumoase orase cu fatade colorate precum Trinidad sau natura luxurianta.

Grecia. Cu o bogatie culturala si antica minunata, cu cele mai frumoase peisaje care imbina marea si muntele, cu un cardu idilic si multiple insule, Grecia are multe de oferit celor care ajung aici.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.