3 avantaje ale afacerilor de acasa

munca-de-acasa-300x193Ideile de afaceri de acasa comporta o serie de avantaje si dezavantaje care trebuie atent analizate inainte de a ne gandi la start-ul unei afaceri de acest tip.

In acest articol o sa descriu 5 avantaje care le prezinta afacerile la domiciliu si cum le poti folosi in avantajul tau.

Costuri foarte mici. Orice afacere care necesita un spatiu comercial, un depozit sau un showroom este mult mai greu sa devina profitabila deoarece in unele situatii, profitul realizat in primele 2 saptamani ale unei luni calendaristice se va folosi pentru plata chiriei si a utilitatilor.
Program flexibil. Un program de genul 8-17 iar aici sa nu mai luam in calcul orele suplimentare sau zilele luctare in week-end duce la o plafonare extrema si tenditele spre o munca robotizata, fara orientare spre rezultate poate fi primul pas spre faliment sau concediere. Astfel, o afacere de acasa iti permite sa iti folosesti timpul dupa bunul tau plac si sa renunti la orice fel de automatism comportamental.
Stres scazut.Administrarea unei afaceri la domiciliu nu inseamna ca vom scapa de orice fel de problema si ne vom duce mai des in concediu. Dimpotriva, cel putin pana se pun lucrurile pe picioare, timpul acordat acestei afaceri este mult mai lung decat cele 8 ore cu care erai obisnuit. Dar avantajul principal este ca nu va mai trebui sa dai raportul si sa pleci capul la remarcile rautacioase si enervante ale superiorilor.

Conform statisticilor, munca la domiciliu are un trend crescator, in special in tarile din vestul Europei. Avand la dispozitie mijloace de comunicare diverse (internet, telefon), o afacere la domiciliu poate fi o activitate care ti se potriveste.

Dar inainte de a te gandi la afacerea in sine, de unde iei ideea?

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.