5 motive pentru care ai nevoie de acest Vanquish Zagato Shooting Brake

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake are un nume complicat dar un design splendid. Nu stim sigur cum a devenit atat de reusita versiunea cu portbagaj mare, de coupe v12 frumos, dar este ceva in legatura cu frana coachbuilt shooting care cheama copilul din noi.
Iar aceasta masina va fi pusa in mai spre vanzare, la RM Sotheby’s Villa Erba. Cei interesati mai au putin timp sa stranga banutii. Uite 5 motive de ce merita sa fie cumparat.
Este un Zagato
Ugo Zagato a inceput construirea masinilor in anul 1919,cand si-a deschis compania cu acelasi nume in Milan. Chiar de la inceput a folosit tehnica aeronautica pentru designul auto. Iar in cei 100 de ani Zagato a produs unele dintre cele mai frumoase masini. Are istorie cu Aston chiar din anul 1961.
Nu o sa te plictisesti de motor
Motorul de 6.0 litri V12 de la Vanquish este un model old school. Cu 580 bhp si 465lb ft, poti ajunge la 100 km/h in 3,5 secunde. Dar vei experimenta o senzatie auditiva, multumita epuizarii mai deschise.
Specificatiile sunt perfecte
Este o masina frumoasa, cu un corp Zagato si interior Aston, iar fiecare masina a fost in totalitate personalizabila. Noroc ca detinatorul actual al masinii avea gusturi bun si a ales culoarea lava rosu pentru masina.
Este un shooting brake
Aston a anuntat noua colaborare cu Zagato, inca in 2016, dar ne-a aratat doar versiunea de coupe. Volante, Speedster si Shooting Brake au creat aparitia masinii, dar partea cea mai interesanta , normal, este portbagajul spatios.
O sa faci parte dintr-un un club exclusivist
Aceasta masina este a 12-a din cele 99 de masini Vanquish Zagato Shooting Brakes care a fost construita. Probabil nu o sa te intalnesti in fiecare zi cu inca una pe strada.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.