Cadori potrivite pentru copii, in functie de varsta

Cadori-potrivite-pentru-copii-in-functie-de-varsta

Cadori-potrivite-pentru-copii-in-functie-de-varstaDaca te-ai agitat vreodata sa gasesti cele mai bune cadouri pentru bebelusi, copii sau adolescenti, nu dispera. Gasirea unei jucarii potrivite sau a unei carti pentru copii este o lupta, chiar si pentru parintii lor. Iata care sunt cele mai bune cadouri pentru copii:

Cele mai potrivite cadouri pentru bebelusi

Cele mai bune cadouri pentru bebelusi sunt cele care le stimuleaza simturile. Poate parea ca bebelusii nu fac prea multe in afara de a dormi si manca, dar primul an din viata lor este plin de schimbari in dezvoltare. Si chiar inainte ca ei sa poata tine o jucarie, bebelusii sunt gata sa se joace. Bebelusii exploreaza, de asemenea, foarte mult cu gura, deci cauta jucariile care nu sunt pericol de sufocare. Lor le place sa simta diferite texturi, asa ca jucariile de plus, sau cele sub forma de paturica, pot fi foarte interesante.

Cele mai potrivite cadouri pentru copii

Gasirea celui mai bun cadou pentru un copil de 1 an ar putea fi o sarcina mai usoara decat crezi: este la acea varsta cand cutia poate fi mai interesanta decat jucariile din interior. De aceea, este important sa impachetezi cadoul intr-o cutie cu un ambalaj de hartie frumos colorata, pe care o poti achizitiona de pe agwa.ro. Acest lucru se datoreaza faptului ca activitatile preferate la varsta de 1 ani includ impingerea si tragerea, alaturarea lucrurilor si desprinderea acestora si, mutarea lucrurilor in si din cutii. In materie de jucarii, cauta o varietate de texturi pe care le pot explora cu mainile lor. De asemenea, incearca sa daruiesti cadouri care le permit copiilor sa faca ceea ce doresc cu ele, in loc sa urmeze instructiuni specifice.

Cele mai potrivite cadouri pentru copii cu varsta de peste 10 ani

Inca le place sa deschida cadourile, in special de sarbatori, dar nu doresc sa mai primeasca tipurile de jucarii care i-au bucurat cand erau mai mici. Copiii cu varsta de 10-11 ani sunt destul de dificil de multumit, in ceea ce priveste cadourile. Pentru a simplifica cautarea cadoului potrivit pentru copii, iata cele mai bune idei de cadouri:

Jocurile de societate sunt o alegere buna, in special cele educative. Pot invata lucruri noi, si se bot bucura de cadou alaturi de prieteni si familie. Cu un joc de societate, toata lumea se poate distra! Acelasi lucru este valabil si pentru puzzle-uri, care pot fi alese in functie de varsta si rabdare.

Skateboard, trotineta sau bicicleta. Oricare dintre aceste produse poate fi o alegere potrivita. Pe langa faptul ca sunt niste cadouri speciale, ii determina sa faca miscare, si sa petreaca timp in aer liber alaturi de prieteni.

Set de pictura. Ajuta-l pe micul artist sa creeze tablouri frumoase cu un set de pictura, cu acuarele speciale. Exista kit-uri complete de pictura, care contin pensule, culori si chiar chevalet cu panza, care vor tine copiii ocupati mult timp, fortandu-i sa-si foloseasca imaginatia, si sa-si descopere noi talente.

Indiferent de cadoul pe care il alegi, asigura-te ca este potrivit pentru varsta copilului. Daca esti in dilema, poti cere oricand sfatul parintilor.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.