Aceste 3 zile din saptamana sunt cele mai bune pentru a-ti spala parul

Nu este intotdeauna usor sa stii cand si cat de des sa iti speli parul pentru a avea o coama de sirena. Din fericire, un specialist a gasit raspunsul!

Parul tau este gras si murdar astazi, dar ai un eveniment peste doua zile unde trebuie sa fie perfect si nu vei avea timp sa il speli in acea zi. Asa ca eziti sa il speli azi pentru ca a doua zi nu va fi suficient de murdar pentru a-l spala din nou. Iti suna cunoscut acest lucru?

Un coafor profesionist ne impartaseste sfaturile sale pentru par prin intermediul canalului sau de YouTube: The Salon Guy ne dezvaluie ceea ce crede el ca este frecventa perfecta pentru un par perfect. Cu toate acestea, el spune ca depinde de mediul in care traim (si, prin urmare, de poluare), de stilul nostru de viata si de natura parului nostru.

Specialistul in par in cauza? TheSalonGuy care, pe langa faptul ca este un coafor de exceptie, impartaseste toate sfaturile sale pe canalul sau de YouTube! Intr-unul dintre videoclipurile sale, el dezvaluie frecventa perfecta pentru o curatare corecta a parului. Cu toate acestea, el subliniaza ca exista o serie de factori care trebuie luati in considerare in ecuatie, inclusiv mediul in care traiesti, natura parului tau si stilul tau de viata – de exemplu, cineva care face sport in fiecare zi va trebui sa se spele pe cap mai des decat alte persoane. Inainte de a dezvalui rutina sa ideala pentru par, el recomanda sa respecti aceeasi rutina in fiecare saptamana pentru efecte vizibile.
Iar cele mai bune trei zile sunt….

„Dupa parerea mea, sa va spalati parul de doua sau trei ori pe saptamana – de exemplu, lunea, miercurea si vinerea – este absolut perfect”, spune @TheSalonGuy. Asadar, misterul a luat sfarsit! In acest ritm, suvitele tale ar trebui sa arate minunat toata saptamana! Cu toate acestea, talentatul hair stylist subliniaza ca „este imperativ sa te asculti si sa iti speli parul in functie de nevoile tale”. Aceasta nu este o regula stricta, deoarece, in functie de factorii mentionati mai sus, este posibil sa ai nevoie de mai multe samponari sau de o rutina diferita pentru a se potrivi cu programul tau.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *