La ce trebuie sa fii atent atunci cand cauti un Porsche Cayenne second hand?

Cayenne este primul SUV al marcii Porsche si a fost lansat in 2002. Model inca atragator, un Porsche Cayenne second hand se poate gasi si in momentul de fata pe piata. Dar la ce ar trebui sa fii atent inainte de a cumpara acest model la mana a doua? In acest articol, poti afla ce capcane trebuie sa eviti si care sunt sfaturile de care trebuie sa tii cont pentru a cumpara un Porsche Cayenne second hand.

Porsche Cayenne este un SUV confortabil, puternic, spatios si bine echipat. Placerea de a conduce ramane neschimbata chiar si la mana a doua. Liniile sale sunt in pas cu vremurile.

Constructorul german nu avea experienta unora dintre concurentii sai atunci cand si-a lansat SUV-ul. O serie de defecte de fabricatie au fost depistate la prima generatie Cayenne 955.

Unele defecte sunt comune tuturor versiunilor. Printre acestea se numara probleme la sistemul electronic, la transmisie si la cricurile de portbagaj. Depunerile din blocul motor si furtunurile in V ale sistemului de racire a motorului reprezinta, de asemenea, o problema pentru celelalte versiuni V8. Anomaliile de fabricatie au fost reparate odata cu versiunile 957 si 958 Cayenne.

Cayenne folosit: ce cutie de viteze sa alegeti?

Din 2002, Cayenne este disponibil cu doua cutii de viteze: automata si manuala. Daca doriti sa cumparati un Cayenne de ocazie, va recomandam sa alegeti o cutie de viteze automata. Un Porsche Cayenne second-hand cu cutie de viteze automata este mai confortabil de condus si reduce consumul de combustibil.

Avand in vedere pretul actual al benzinei, aceasta reducere a consumului de carburant este importanta, mai ales daca optati pentru o versiune pe benzina. Pe de alta parte, nu uitati sa verificati in cartea de service a SUV-ului daca a fost schimbata cutia de viteze.
De fapt, va recomandam sa alegeti un motor diesel disponibil din 2010 sau versiunea hibrida din 2014. In ciuda pretului de achizitie mai mare al unei masini second-hand, puteti economisi pe termen mediu la consumul de combustibil.

Sursa: https://pepseo.fr/acheter-une-porsche-cayenne-doccasion-a-quoi-faire-attention/

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *