Alege aparatul auditiv care sa-ti asigure confortul necesar. Ia cea mai buna decizie pentru sanatatea ta

Cea mai comuna cauza a deficientelor de auz este data de inaintarea in varsta. Incepand cu varsta de 20 de ani, auzul nostru incepe sa scada, iar primele frecvente pe care nu le mai putem auzi sunt cele inalte.

Daca te confrunti cu o astfel de problema, mai exact o deficienta de auz, atunci este clar ca, fie te-ai indreptat de ceva timp catre achizitionarea unui aparat auditiv, fie o vei face in curand.

Fa cea mai potrivita alegere in ceea ce priveste aparatul auditiv

Fara o interventie corespunzatoare, deficientele de auz pot reprezenta o provocare pentru cei care sunt afectati. In timp ce copiii pot prezenta riscul de a nu se dezvolta normal, adultii pot intampina reale probleme la locul de munca.

Din fericire, problema deficientei de auz poate fi remediata si exista o gama larga de aparate auditive. Dupa ce vei face toate testarile necesare, mai exact audiograma si timpanograma, vei putea stii exact care este gradul hipoacuziei.

Din acest moment, te vei putea indrepta spre achizitionarea unui astfel de dispozitiv, iar calitatea vietii tale va fi mult imbunatatita.

In functie de ceea ce tu preferi, ai posibilitatea de a alege intre un aparat auditiv retroauricular, intraauricular, dar si unul reincarcabil. De asemenea, pentru ca tu sa te bucuri de tot confortul, exista si o serie de accesorii, spre exemplu doua dintre acestea fiind un smart connect sau smart key.

Aparatele auditive retroauriculare sunt recomandate pentru purtatorii noi, acestea fiind discrete si confortabile si pot asigura conexiunea directa cu telefoanele, televizoarele sau cu alte dispozitive.

Cele intraauriculare sunt recomandate indiferent de gradul de hipoacuzie de care suferi, sunt discrete, confortabile si versatile, iar cele reincarcabile iti vor asigura mobilitatea de care ai nevoie.

Un aparat auditiv se poate defecta daca nu este ingrijit corespunzator, cum ar fi purtarea in conditii de umiditate ridicata. Este important sa tii cont de toate sfaturile pe care le primesti referitor la ingrijirea acestora si pastrarea in conditii optime.

In acest mod te vei putea bucura o vreme indelungata de dispozitivul tau preferat, fara a intampina anumite neplaceri. Dar, daca cu toate acestea aparatul pe care il detii se strica, atunci poti apela la serviciile unui service profesional.

Specialistii vor identifica defectiunea, vor inlocui piesele defecte, vor face toate ajustarile necesare, iar tu te vei putea bucura in cel mai scurt timp de experiente minunate.

Fiecare client este diferit, iar nevoile acestuia sunt specifice in functie de gradul hipoacuziei, insa, aparatele auditive se pliaza perfect in functie de cerintele acestuia. Asa ca, tu iti vei gasi, cu siguranta, dispozitivul pe care il cauti si iti vor asigura garantia ca iti vei putea desfasura activitatile in mod normal.

Descopera cele mai noi oferte

Compania „Wesound” ofera produse si servicii de inalta calitate si acorda o mare importanta in mentinerea unei bune relatii, atat cu pacientii, cat si cu colaboratorii. Din anul 2017 colaboreaza cu spitale de stat, dar si private, in domeniul chirurgical.

Specialistii de la wesound.ro iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care tu ai nevoie, pentru ca alegerea pe care o vei face este una foarte importanta, iar acestia isi doresc ca tu sa ai parte de tot confortul necesar. Fie ca ai in plan sa achizitionezi accesorii aparate auditive, dispozitive auditive sau alte produse din aceasta gama, specialistii iti stau la dispozitie.

Daca iti doresti mai multe detalii despre servicii dar si produse, cere-le acum!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.