Sony va testa pe sosele un prototip de la Vision-s, noua sa masina electrica

Daca celebra marca japoneza este pe buzele tuturor mai ales datorita viitoarei sale PlayStation 5, aceasta se pare ca este pe cale sa dezvolte un nou prototip al unei masini electrice, pe numele sau Vision-s. La CES din Las Vegas de la inceputul anului, Sony a surprins pe toata lumea, publicul de acolo mai ales, prezentand un protoptip 100% electric.

La inceput, aceasta Vision-s era destinata sa fie o simpla vitrina tehnlogica pentru a prezenta indemanarea si stiinta marcii pe langa marcile de automobile de pe piata. Dar se pare ca mai nou, Sony are alte planuri pentru acest proiect. Firma japoneza a dezvaluit pe YouTube un nou videoclip cu aceasta Vision-s, precizand faptul ca acest prototip tocmai a sosit la Tokyo pentru a mai dezvolta tehnologiile sale si ca testele pentru sosele vor avea loc in acest an.

Pe hartie cel putin, se pare ca noua masina de la Sony va face o concurenta serioasa modelului Tesla. Sub capota sa, regasim o motorizare de 200 de kw pe fiecare axa a sa, sau o putere totala echivalenta cu 544 de cai, transmisa celor patru roti motrice. Performantele anuntate sunt de prim rang, deoarece ajunge de la 0 la 100 de km pe ora in doar 4,8secunde.

Este dotata in acelasi timp, cu 33 de senzori care ii permit sa dispuna de cele mai avansate functionalitati, de asistenta la condus, dar si de recunoastere a persoanelor si a obiectelor din interior sau din exterior. Parametrii sai se vor ajusta in consecinta in functie de preferintele fiecarui conducator. Masina dispune de un sistem audio de 360 de grade, de un habitaclu minimalist dotat cu multiple ecrane, mai ales un ecran urias panoramic, cu touch pe bord si de boxe care sunt amplasate in fiecare suport pentru cap.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.