Cateva idei pentru a aduce un plus de culoare in casa ta

Deoarece zilele frumoase de vara inca sunt aici, cu totii ne dorim sa avm o casa cat mai frumoasa, mai moderna si mai colorata. Dar sa ai un plus de culoare in casa ta, nu inseamna neaparat sa ai un decor tipator. Nuante pastel, nuante mai minerale sau culori mai calde… exista o multime de posibilitati sau de idei pentru a aduce un plus de culoare in casa ta.

O cuvertura brodata pentru a aduce o latura mai folk unui dormitor mai boem. Este cea care va incalzi din punct de vedere vizual incaperea si patul mai ales si o va face sa fie mai cocooning. Un model floral sau brodat este cea mai buna alegere pentru un dormitor in stil mai boem. Cele uni, din bumbc sau catifea se vor potrivi unui dormitor mai boem. Mese modulare colorate pentru a decora livingul asa cum vrei tu. Mesele modulare sunt cele mai practice si cele mai estetice. Iti permit sa modulezi livingul asa cum vrei tu dar si sa amenajezi foarte frumos o incapere mai mica.

O veioza cu imprimeu tropical pentru a crea cea mai frumoasa ambianta jungle sic. In 2020, un interior tip jungle este foarte la moda. Te poti juca cu cele mai frumoase materiale precum alama aurie pentru a obtine cel mai sic rezultat. Nuantele precum galbenul puisor, verdele, rozul pastel sau albul se potrivesc si ele de minune cu aceasta ambianta. Un covor impletit pentru a aduce un plus de look etnic unui interior boho.

Covoarele etnice, fie ca sunt ele din bumbac sau din lana, sunt cea mai buna alegere pentru a aduce un plus de culoare in casa ta. Iar daca vrei un rezultat mai original, alege sa amesteci stilurile, folosind acest covor intr-un living in stil industrial sau un covor indian intr-un salon clasic in nuante neutre.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.