Alegerea service-ului auto

Toti posesorii de masini sunt pusi in fata unei mari dileme cand vine vorba de alegerea unui service auto pentru masina personala. Fie ca e vorba doar de revizia periodica sau de o defectiune care trebuie remediata de un service specializat pe tipul de problema al masinii (mecanica, vopsitorie, electrica, directie) alegera poate fi una inselatoare. De cate ori dupa alegerea service-ului ati avut senzatia ca nu a fost o alegere inteleapta fie din cauza pretului sau a pregatirii angajatilor?

Service Auto

O solutie prin care sa te asiguri ca platesti pretul corect si masina ta este reparata de specialisti este sa cauti pe internet mai multe service-uri auto din zona ta, sa vezi ce recomandari au alti posesori de masini din orasul tau dupa care sa suni la fiecare in parte ca sa le ceri o oferta si eventual sa intrebi de disponibilitatea lor de a programa masina in service. Aceasta solutie este sigura dar pierzi mult timp plus ca in functie de complexitatea lucrarii pe care o necesita masina, primirea ofertei nu se poate face pe loc si va trebui sa revii la acelasi service pentru primirea ofertei finale.

Ca sa scapi de aceasta bataie de cap acum poti folosi bursa service-urilor auto din Romania unde poti posta o cerere de oferta iar service-urile auto din localitatea ta inscrise in baza de date vor fi notificate automat de platform on-line si vor licita pentru repararea masinii. La sfarsitul procesului de licitatie on-line primesti o lista cu service-urile din localitatea ta care sunt dispuse sa iti repare masina si pretul oferit de acestea. Asa poti alege cel mai simplu service-ul ideal pentru masina in functie de pret, referintele service-ului si locatia acestuia.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.