Inaugurarea unui nou drum de acces la Mioveni

Premierul Victor Ponta a inaugurat noul drum de acces către Uzinele Dacia de la Mioveni, astfel se pare ca cerintele americanilor au primit un raspuns. De ceva vreme americanii s-au plans ca nu pot produce mai multe masini caci oricum nu au cum s ale transporte de la Mioveni catre beneficiari.

Dar iata ca s-a construit un drum modern care face legătura între Uzinele Dacia de la Mioveni şi DN 73. Călin Popescu Tăriceanu a aprobat în anul 2005 iniţierea proiectului, insa a trebuit sa se ajunga in 2012 ca acesta sa poata fi finalizat. Cu viteza melcului, au fost finalizati in medie aproape un kilometru pe an.

Daca Romania detine suprematia mondiala la bani cheltuiti pe kilometru de autostrada, acum detinem si locu unu la viteza de constructie. Dar sa nu ne bucuram prea repede, este posibil ca alte proiecte sa ia locul unu, acesta va ramane probabil undeva catre finalul clasamentului.

Drumul de acces către Uzinele Dacia are 7,28 kilometri, deci ne putem bucura alaturi de ex-premierul Călin Popescu Tăriceanu care a spus plin de mandrie: “Mă bucur să văd că, peste ani, sămânţa sădită de mine a rodit aşa de frumos“, deci putem fi mandrii, cum spuneam, aruncam samanta azi si in 2018 vom avea cea mai multa paine! Sau mai stiu eu ce sadim, sau poate ce sadesc liberalii rasare asa de greu? Oricum, macar avem inca o strada noua in Romania! Si daca tot ati trecut pe aici, nu uitati s ava luati polita RCA online! E mai ieftina la noi!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.