Aplicatie pentru aer conditionat

aer conditionat Wi-fi Vollmax

aer conditionat Wi-fi VollmaxDaca este 2021 cam orice dispozitiv vei cumpara trebuie sa aiba o legatura cu aplicatiile. Multe dintre produse au o aplicatie dedicata iar aparatele de aer conditionat nu fac nota discordanta. Nu numai ca s-au dezoltat si pe partea de digitalizare dar se lucreaza continuu la imbunatatiri ale aplicatiilor si la noi functii care sa atraga utilizatorii.

Daca ai curiozitatea de a afla cum functioneaza o aplicatie pentru aer conditionat ieftin, am descris mai jos o serie de pasi pentru navigarea intr-o aplicatie de acest fel.

 

  • Descarca aplicatia pe smartphone

In momentul in care achizitionezi un sistem de climatizare, poti cauta in magazinele de aplicatii care se gasesc pe smartphone numele aplicatiei. De obicei pentru o buna functionare este indicat sa alegi cea mai noua versiune si cea mai descarcata. Informatiile acestea sunt un fel de garantie ca utilizezi cea mai buna aplicatie pentru aparatul tau. In functie de producator, acestea se numesc Smart Kit sau Air Controller etc.

  • Creaza un cont pentru autentificare

Ca in orice aplicatie trebuie sa-ti creezi un cont de utilizator prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole. La unele aparate de aer conditionat hitachi unul dintre utilizatori va fi considerat urtilizator principal iar alte conturi vor fi secundare. Nu este obligatoriu dar este o optiune intanlita mai ales ca un singur aparat al casei serveste tuturor membrilor familiei asa ca 2-3 persoane au nevoie de acces constant pentru a putea face diverse modificari de temperatura sau ale setari.

 

  • Aplicatia si cum sa navighezi prin ea

Pentru aceste aparate WI FI ready, aplicatia are de obicei mai multe sectiuni: sectiunea de cont, sectiunea de control sau programe, de unde pot fi vizualizate si setate diverse programe. Mai exista si sectiunea de manage, de unde pot fi vizualizati utilizatorii care au acces la respectivul sistem de climatizare. Mai mult, utilizatorul principal poate adauga in orice moment un alt user.

  • Conectarea la WI FI

Intrucat aplicatia si aparatul trebuie sa comunice, acestea trebuie conectate. Din fereastra de conectare vor fi selectate numele AC-ului si numele retelei la care doriti sa-l conectati. Aplicatia va cere sa introduceti si parola iar conexiunea va fi completa.

  • Control aer conditionat

Daca in locuinta exista mai multe aparate, atunci in aplicatie se va putea crea o lista cu toate. Numele lor poate fi stabilit de utilizator la unele aplicatii. Aerul conditionat poate fi selectat din lista pentru a fi stabilita o temperatura sau un timer pentru noapte.

Aparatul activ, de obicei este semnalizat cu verde. Pe langa functiile de baza veti gasi si o lista cu functii avansate. Daca veti achizitiona un aparat foarte performant acesta este posibil sa aiba compatibilitate cu asistentii vocali de la Iphone si Android, iar comenzile sa poate fi plasate vocal.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.