Cum eliminam contul de WhatsApp?

Fie din dorinta de a te deconecta, de teama de virusi sau din dorinta de a economisi bateria telefonului, numeroase sunt motivele care ne determina sa renuntam la un moment dat la WhatsApp. In cele ce urmeaza iti vom spune cum poti sa iti stergi contul de WhatsApp.
WhatsApp este unul din cele mai populare servicii de mesagerie instant dn lume, cu peste 1,5 miliarde de utilizatori. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor imbunatatiri si update-uri realizate, WhatsAp este, in egala masura, una din cele mai vlnerabile aplicatii.

Elimina contul de WhatsAp in trei etape

Spre deosebire de Spotify, este posibil sa elimini contul de WhatsAp cu usurinta din aplicatia mobila.

– Deschide aplicatia WhatsApp pe telefonul mobil si acceseaza Setari, in dreapta sus a ecranului;
– Acceseaza Contul meu – Elimina contul;
– Trece numarul de telefon in format international (+33 X XX XX XX) pentru a valida eliminarea contului de WhatsApp;

Atentie, aceasta operatiune este ireversibila. Odata eliminarea contului confirmata, nu mai poti recupera sub nicio forma istoricul conversatiilor. De notat este in egala masura si faptul ca eliminarea contului aduce cu sine si eliminarea profilului de WhatsApp din toate grupurile din care ai facut parte precum si pierderea conversatiilor inregistrare pe Google Drive.

Un ultim detaliu important, WhatsApp se angajeaza ca informatiile tale personale partajate cu alte servicii apartinand Facebook sa fie in egala masura eliminate. Sunt, in general, sterse de pe server intr-un interval de 90 de zile. De precizat este faptul ca anumite copii ale infomatiilor tale pot ramane dupa 90 de zile in stocarea de salvare utilizata de WhatsApp. Acestea sunt exploatate de serviciu in cazul in care exista unele probleme juridice, daca exista cazuri de violare a conditiilor sau intr-un efort de a preveni orice risc.

Acum ca stii cum se elimina un cont de WhatsApp poti face acest lucru la nevoie.

Sursa: https://www.phonandroid.com/whatsapp-comment-supprimer-definitivement-son-compte.html

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.