Cadoul perfect? De ce nu?

Intotdeauna mi-a fost foarte greu atunci cand a trebuit sa merg la un eveniment de genul zi de nastere sau onomastica, din cauza faptului ca intampin dificultati in alegerea cadourilor. Este inecunoscut faptul ca niciun om nu se aseamana cu altul asa ca gusturile sunt cu atat mai mult mai diferite… de aici plecand dificultatea mea de a alege cadoul potrivit. Exista insa o singura persoana pentru care nu imi fac probleme ca nu ii va placea cadoul si acela este sotul meu. De ce? In primul rand pentru ca il cunosc foarte bine si in al doilea rand pentru ca are o fixatie pentru produsele de ingrijire persoanala cum ar fi gelurile de par, aparate de tuns, de ras si asa mai departe.

Ca sa va dau un exemplu, ultima data i-am cumparat un aparat de ras Gilette Fusion Proglide manual Flexball cu doua rezerve. Am ales acest aparat de ras pentru ca stiu ca are o pilozitate foarte dificila si nu reuseste sa se barbiereasca cu un aparat de ras simplu. Eram sigura ca nu voi da gres cu aceasta alegere si asa a si fost.

Sotul meu a fost foarte incantat de alegerea mea, de aparatul de ras care se adapteaza conturului fetei si astfel nu risca sa isi faca fel si fel de taieturi pe fata. L-a incantat si functia acestui aparat de a-i oferi confort in miscari si nu a-i da senzatia ca il trage, astfel ca nici nu trebuie sa apese foarte tare asa cum facea cu alte aparae de ras din ghearele carora iesea mereu „sifonat”.

Bineinteles ca aceste aparate sunt comercializate insa eu am ales calea mai usoara si anume aceea de a-l comanda si a-mi veni acasa fara vreun efort de a colinda magazinele de prin ora. L-am cumparat de pe Shopidoki.ro pentru ca aici gasesc mereu ceea ce caut chiar daca de multe ori nu stiu nici eu ce caut… Are grija site-ul sa imi ofere destule idei de cadouri utile si cu care nu as putea da gres vreodata…

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.