Cand trebuie sa schimbam placa de intins parul?

featured-planca-de-par

featured-planca-de-parAi obiceiul sa folosesti zilnic placa de intins parul sau ocazional pentru a imbunatati aspectul parului tau insa stiai ca aceasta din urma se poate deteriora?

La fel ca orice alt obiect din viata de zi cu zi, placa de intins parul nu are o durata de viata nelimitata, din pacate. Atunci cum putem sti ca a venit vremea sa o schimbam? Iata cateva sfaturi de urmat. Profesionistii din domeniul coafurii ne sfatuiesc sa ne schimbam placa de intins parul odata la doi-trei ani pentru a garanta o eficienta optima a aparatului. Insa totul depinde de modalitatea in care se foloseste acest aparat: zilnic sau ocazional.

O eficienta diminuata

Daca trebuie sa treci de mai multe ori placa de par pe o suvita pentru a o indrepta inseamna ca placile sunt mai putin eficiente si este un prim semn ca aceasta ar trebui schimbata. O placa eficienta ar trebui sa intinda dintr-o singura miscare o suvita de par.

Placi zgariate

Odata cu timpul si cu frecventa utilizarii, placile aparatului de intins parul se pot zgaria sau deteriora. Acesta este un semn rau. Placile zgariate si deteriorate nu functioneaza atat de bine si, in plus, parul se poate agata si, mai rau, se poate rupe.

Semnalul luminos

Atunci cand pui placa de par in priza si o pornesti, un buton luminos se aprinde si se stabilizeaza atunci cand caldura optima a placilor este atinsa si o poti utiliza. Daca acest simbol nu se stabilizeaza este un semn al faptului ca placa ta de intins parul este pe cale sa se deterioreze si ca ar veni vremea sa o schimbi.

In cazul in care a venit vremea sa iti schimbi placa de par nu trebuie sa amani acest moment, fa-o cat mai repede deoarece risti sa se strice de tot si parul tau se va deteriora total.

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.