Descopera cele mai moderne si mai eficiente hidroizolatii de pe piata, inainte de a alege varianta potrivita

Iti construiesti o casa si vrei ca totul sa fie realizat corect, ca la carte? Atunci informeaza-te despre tipurile de hidroizolatii pe care le ai la dispozitie, intrucat astfel vei descoperi avantajele fiecarei solutii in parte si vei sti cum trebuie aplicate materialele, pentru a preveni pe termen lung infiltratiile de apa, dar si aparitia mucegaiului ori a altor tipuri de microorganisme.

Incepand de la cele mai eficiente tipuri de hidroizolatii lichide, pana la cele pe baza de membrane bituminoase sau membrane PVC, despre toate trebuie sa stii macar cateva elemente, inainte de a lua o decizie in privinta propriei tale locuinte!

De ce sa alegi hidroizolatii lichide?

Realizate pe baza de rasini epoxidice, hidroizolatiile lichide sunt unele dintre cele mai populare materiale de pe piata cand vine vorba despre protectia fundatiilor de case. Astfel de hidroizolatii sunt preferate de foarte multi oameni datorita elasticitatii pe care o au, dar si datorita felului in fac fata provocarilor ce apar de-a lungul timpului! De exemplu, hidrioizolatiile lichide rezista extrem de bine in fata fenomenelor meteo extreme, dar si impotriva factorilor mecanici sau chimici, indiferent de cat de generoasa este suprafata pe care sunt aplicate.

In ceea ce priveste montajul, el se face foarte usor, cu mentiunea ca de preferat este sa lasi lucrarile pe mana unor specialisti in domeniu!

Hidroizolatiile cu membrana bituminoasa, eficiente si durabile

O alta solutie, pe care o ai la indemana in privinta hidroizolatiilor este sa folosesti membranele bituminoase. Disponibile in role de dimensiuni diverse, membranele sunt foarte simplu de montat, fiind excelente atat pentru fundatiile de case, cat si pentru fundatiile unor cladiri mai mari. In acelasi timp, trebuie sa stii despre aceste materiale ca sunt recomandate inclusiv pentru izolatia acoperisurilor si a teraselor atunci cand vrei sa te protejezi si astfel de spatii.

Hidroizolatiile cu membrana bituminoasa trebuie intotdeauna montate la cald si imbinate foarte bine, astfel incat sa protejeze impotriva infiltratiilor de apa, dar si a celorlalte intemperii!

Hidroizolatii cu membrana din PVC

Nu uita nici de hidroizolatiile cu membrana din PVC ori TPO, in care poti investi si pe care le poti folosi cu incredere pana la cateva zeci de ani, fara sa-ti faci griji! Este vorba despre materiale care sunt simplu de aplicat, dar care iti ofera rezultate minunate si plusul de confort de care ai nevoie acasa. Ideal este sa te ocupi de hidroizolatie inca din stadiul de constructie al imobilului, astfel incat sa nu fii nevoit mai tarziu sa faci alte lucrari mai complicate!

Care sunt elementele de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi cea mai buna hidroizolatie?

Suprafata de care dispui, cat de repede se usuca materialele, dar si rezistenta pe care ti-o ofera: acestea sunt doar 3 dintre elementele la care trebuie sa ai grija cand alegi cele mai bune hidroizolatii fundatii, vezi aici. Mai mult, ia in considerare si elasticitatea materialelor, felul in care se imbina, dar si ingredientele din care sunt realizate, pentru a te putea bucura de rezultate excelente pe termen lung!

A investi intr-o casa presupune un efort financiar, dar si psihic extrem de mare, asa ca fii atent la fiecare detaliu. Implica-te in lucrarile de care se ocupa muncitorii si alege tot ce este mai bun pentru propria ta locuinta, astfel incat sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti!

De la Hidroizolatii-terase.ro poti comanda online foarte usor tot ce iti trebuie pentru a realiza cele mai calitative lucrari, indiferent de suprafata pe care o are casa ta!

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.