Care este culoarea ideala in functie de incaperi?

Cum ar fi sa vii cu un plus de culoare pentru interiorul casei tale? Una simpla, aleasa asa cum trebuie, este mai mult decat de ajuns pentru a aduce un suflu nou la tine in casa. Un roz mai delicat sau pudrat, rosu aprins sau verde profund… iata « reteta » ideala pentru fiecare incapere in parte.

Chiar daca nu exista o nuanta perfecta sau una proasta atunci cand vine vorba despre incaperile din casa, lucrurile se complica totusi putin. Pentru a te simti cat mai bine la tine acasa, trebuie sa tii cont de dorinte si de preferinte, dar si de volumul, functia sau luminozitatea incaperilor.

Astfel ca albastrul are un efect calmant, verdele este echilibrant…. cu alte cuvinte sunt perfecte pentru dormitor. Nuantele de maro sunt cele care vin cu un plus de eleganta si de caldura pentru baie sau pentru bucatarie. Rozul quartz, tandru si original este ideal pentru incaperile in care iti petreci mai mult timpul. Rosul stimulant sau portocaliul plin de vitamina sunt ideale pentru hol. Iar culorile mai inchise sunt cele care vin cu o atmosfera intima incomparabila.

Care sunt deci cele mai bune alegeri pe care le poti face?

Rosul pentru o sufragerie mai « picanta ». rosul este tonic, elegant si poate sa fie cel mai bine pus in valoare de crem. Dar poti miza si pe un decor mai contemporan in alb si negru, pus cel mai bine in valoare de rosu in mici tuse. O usa rosie este cea mai buna idee.

Albastrul pentru o atmosfera cosy in sufragerie. Albastrul cobalt folosit pentru pereti vine cu un plus de caldura si seninatate. Iar bejul si maroul pot completa de minune totul.

Vezi si:  Samsung SmartThings isi extinde gama cu o camera de securitate Wifi, bec inteligent, si dop inteligent

Gri si violet pentru hol. Holul este alegerea ideala pentru a folosi nuante cu o personalitate puternica.

Rosul pudrat pentru bucatarie. Rozul quartz sau rozul pudrat este o nuanta ideala pentru un interior contemporan. Vine cu un plus de luminozitate si de dulceata si arata de minune alaturi de elemente de cupru si lemn.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.