Destinatii ieftine pentru 2018

Chiar daca ai un buget redus in 2018 – fie vrei sa te muti in casa noua, fie ai alte planuri ai ai alocat pentru vacanta un buget mai redus – asta nu inseamna ca nu poti avea parte de o experienta de neuitat. Nu este nevoie sa iti golesti contul din banca pentru a avea parte de o vacanta memorabila.

Tallin, Estonia. Capitala Estoniei este un oras compact, in tendinte si o destinatie ieftina totodata. Exploreaza la pas una din cele mai fermecatoare destinatii din Europa de Est fara sa iti faci o gaura in buget. Profita de o panorama superba a orasului de pe acoperisul vastei Linnahall, una din cele mai bune atractii gratuite din Tallin. Centrul istoric al orasului Tallin pare desprins din basme.

Lanzarote, Insulele Canare, Spania. In ultimii 10 ani din ce in ce mai multe persoane au ales ca destinatie de vacanta Lanzarote. Lanzarote are un farmec unic. Peisajele lunare din Parcul National Timanfaya, plajele protejate din regiune Orzola si valea vinicola de nisip negru vor fi pe placul tuturor celor in cautarea unui sejur la mare ieftin si mai putin obisnuit.

Polonia. Polonia ramane o destinatie abordabila si anul acesta. Cu siguranta Cracovia este orasul care atrage cei mai multi turisti, vizitarea acestui oras este mult mai ieftina decat vizitarea unui oras precum Praga si Berlin. Chiar daca este o destinatie ieftina Polonia adaposteste o multime de bijuterii mai mult sau mai putin cunoscute. La nord, centrul istoric renovat Gdansk si fascinantele peisaje de coasta. Frumusetea istorica a oraselor Lublin si Torun – departe de a fi asfixiate de turismul de masa – iti va ocupa mai mult de o saptamana pentru a le putea vizita. Daca ai timp poti explora muntii care inconjoara Zakopane sau sa observi bizonii in parcul  national Bialowieza.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.