Care vor fi jocurile video care vor fi adaptate in curand la cinema?

Adaptarile jocurilor video pentru cinema sunt din ce in ce mai multe.

Jocurile video sunt fara doar si poate o industrie in tendinte si asta de mai multi ani. Vanzarile de console sau de jocuri, dar si abonamentele la tot felul de servicii sunt din ce in ce mai numeroase in fiecare an. Un succes de care vrea sa profite si industria cinematografica cu o multime de planuri de adaptare ale unor jocuri video in filme sau seriale.

Care vor fi jocurile video care vor fi adaptate in curand la cinema?

Minecraft. Acum ceva vreme, un film Minecraft a fost anuntat de catre Warner Bros. Conform primelor informatii, stim ca Jared Hess (Napoleon Dynamite) se va ocupa de realizarea proiectului. Echipa de productie va fi formata din Mary Parent (Dune) si Roy Lee. Jill Messick va fi creditata postum pentru munca sa la film inainte de moartea ei. Producatorul ne-a parasit in 2018. De partea producatorilor executivi ii vom gasi pe Jon Berg, Cale Boyter si Jon Spaihts.

Lydia Winters si Vu Bui, doi membri ai studioului Mojang (dezvoltatorii Minecraft) vor participa la proiect.

Pentru casting, o singura persoana este confirmata pana in prezent: Jason Momoa, actorul principal din Aquaman pe care l-am putut vedea si in Game of Thrones. Deocamdata nu exista alte informatii despre proiect!

Ghost of Tsushima. A fost un enorm succes al anului 2020 pe PS4 si inca o data la reeditarea sa in anul 2021 pe PS5.

Deloc surprinzator deci ca Sony a optat imediat pentru un proiect de adaptare cinematografica cu PlayStation Productions. Filmul va respune povestea lui Jin Sakai pe care l-am descoperit in joc, acesta din urma va fi regizat de Chad Stahelski (omul caruia ii datoram John Wicks), cu Takashi Doscher care se va ocupa de scenariu.

Ghost of Tsushima: aceasta noua licenta de la Sucker Punch ne cufunda intr-o Japonie feudala in timpul perioadei Kamakura in 1274.

Armata mongola condusa de Khotun Khan, varul fictiv al lui Kublai Khan, aterizeaza pe plajele insulei japoneze Tsushima pentru a veni din urma. Jucati ca Jin Sakai, un samurai de pe insula care va mobiliza trupele pentru a respinge invazia mongola.

Jak&Daxter. In februarie 2022, in timp ce promova filmul Uncharted, regizorul Ruben Fleischer a dezvaluit ca lucreaza la o adaptare Jak & Daxter cu PlayStation. Pentru moment, nu exista mai multe informatii, dar avand in vedere succesul filmului Uncharted, banuim ca Sony nu va fi impotriva ideii de a colabora din nou cu regizorul. In plus, Tom Holland, actorul care il interpreteaza pe Nathan Drake in filmul Uncharted a mai anuntat ca ar visa sa joace intr-o adaptare a lui Jak & Daxter… Sunt multe coincidente!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.