Cateva semne ca iti afisezi prea mult viata pe Facebook

Sa pozezi cateva poze de la aniversare? Nicio problema. Dar, sa pui poze cu intalnirile tale din fiecare seara poate sa fie putin cam mult. Ei bine, de acord. Hamsterul poate sa faca cele mai ravisante trucruri, dar oare acesta este un motiv bun sa tot pui filmari cu el?

Descopera deci citind acest articol daca iti etalezi sau nu prea mult viata pe Facebook

Ai mai mult de patru postari pe zi. Daca te-ai mai intrebat pana acum daca ai prea multe postari, raspunsul este probabil ca Da. Ai suna pe cineva de cinci- de sase ori pe zi? Sau i-ai lasa tot atatea mesaje? Probabil ca nu. Cei care se conecteaza pe Facebook doar dimineata si seara si vad deja de la tine peste 3 postari, s-ar putea sa iti dea si block pana la urma. Nu te gandesti nici macar o secunda inainte de a poza ceva.

Daca vei inunda fluxul celor apropiati cu toate gandurile tale, cu toate pozele pe care tocmai le-ai facut sau daca dai share la un articol pe care nici macar nu l-ai citit nu e bine deloc. Ar fi cazul sa remediezi asta pentru a incerca sa iti protejezi viata privata. Oamenii uita cel mai adesea ca tot cee ce posteza ramane pe retele ani si ani de zile. Retelele sociale sunt imprevizibile si publice deci cel mai bine ar fi sa ai mare grija la ceea ce postezi. Cei de pe Facebook de exemplu, iti urmaresc calatoriile secunda cu secunda.

Daca postezi ora dupa ora poze cu locurile minunate pe care le vizitezi, acest lucru poate deveni la un moment dat agasant. Pui poze cu bunurile tale. Sa pui poze cu bunurile tale de lux este un semn de prost gust. Poate vei deveni o tinta sigura pentru hoti sau cei din jur te pot percepe drept o persoana egoista.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.