Lucruri incredibile care par false, dar care sunt adevarate

Iti vom spune in acest articol, cateva lucruri incredibile- ursii polari nu sunt albi, capsuna nu este un fruct sau Pamantul nu este rotund. Te-am intrigat deja? Citeste acest articol in ceea ce urmeaza.

Pamantul nu este rotund

Nu este nici plat, sa nu sarim sa tragem concluzii. Din punct de vedete tehnic, Pamantul este un sferoid aplatizat inspre poli, cel mai mare diametru al sau, aflandu-se inspre Ecuator.

Cerealele Fruit Loops au aceeasi aroma

Asta chiar daca sunt de nuante diferite! Compania Kellogg’s care le fabrica, a recunoscut faptul ca fiecare cereala Fruit Loop contine acelasi amestec de savori de fructe.

Exista o specie de meduza nemuritoare

Aveai impresia ca imortalitatea tine doar de basme? Se pare ca nu e chiar asa. Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca meduza Turritoptis dohrnii poate reveni la starea sa juvenila dupa maturitate, ceea ce ii permite sa traiasca un ciclu de viata infinit.

Exista o tara fara capitala

Republica Nauru este singura tara din lume care nu are capitala. Birourile guvernului ale acestei mici insule din Pacific se afla in districtul Yaren.

Capsuna nu este un fruct

Ceea ce mancam este de fapt, un receptacul. Pe care sunt fixate mici seminte galbene.

Ursii polari nu sunt albi

Se spune despre ursii polari ca sunt atat de albi, incat pot sa fie confundati cu zapada. Dar, in realitate, pielea lor este neagra si perii de pe blana sunt translucizi. De fapt, lumina care se reflcta pe blana lor creeaza o reactie de luminiscenta ceea ce face ca blana lor sa para perfect alba.

In viitor, zilele vor avea 25 de ore

Viteza cu care Pamantul se invarte in jurul soarelui incetineste odata cu trecerea mileniilor. Deci peste milioane de ani, zilele vor ajunge la 25 de ore.

Ce zici de toate aceste lucruri interesante? Le cunosteai?

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.