Cateva trucuri si sfaturi pentru a transforma gradina intr-un mic colt de paradis

Fie ca stai la tara, fie ca stai la oras, daca ai sansa sa te bucuri de o gradina, ar trebui sa profiti din plin de asta. Vara, nimic nu se compara cu un mic loc plin de verdeata pentru  profita asa cum trebuie de zilele frumoase.

Ce trebuie sa faci pentru a metamorfoza gradina ta intr-un colt de paradis sau o veritabila oaza de verdeata?

O mica gradina de legume. Daca te pricepi la gradinarit, ar fi cazul sa incerci. Vei reusi astfel sa savurezi propriile rosii, dovlecei, capsuni si chiar si propria salata.

Un hamac. Daca vrei sa profiti din plin de gradina ta, alege un hamac pe care sa te relaxezi. Ideal pentru a te recrea sau pur si simplu pentru a te bronza, hamacul este cel care va veni cu un plus de exotism si de calm pentru gradina ta.

O banca draguta. Vara, trebuie sa te instalezi cat mai comod pentru a te relaxa, bronza sau pentru a citi o carte cat mai buna. Poti miza astfel pe o banca din piatra, din lemn sau din plastic.

O masa. Pentru un gratar sau un aperitiv intre prieteni, alege o tabla frumoasa si rezistenta. Sau de ce nu o masa plianta, daca spatiul nu iti permite asta.

Poti incerca sa fabrici un mobilier din paleti. Pentru  ca reciclarea sau conceptul de DIY sunt concepte foarte in tendinte, mobilierul din paleti este cea mai buna alegere pentru gradina ta.

Cel mai frumos iluminat. Seara, cand este racoare nu trebuie sa stai inauntru. Serile de vara reprezinta cel mai bun moment in care poti profita din plin de gradina ta minunata. Pentru a ilumina terasa sau gradina sau pur si simplu pentru a crea o atmosfera feerica, poti alege ghirlandele, lamopianele sau lampadarele.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.