Necesitatea filtrarii apei in baruri, restaurante si hoteluri

necesitatea-filtrari-apei

necesitatea-filtrari-apeiFiltre de apa pentru hoteluri si restaurante

Atunci cand operati un hotel, un restaurant sau orice afacere din industria ospitalitatii, este esential sa aveti la dispozitie apa curata in spatiul dvs. A avea apa curata este cheia pentru a va satisface clientii, si a va asigura ca nu va deteriorati conductele sau aparatele. Nu doriti sa pierdeti bani sau sa obtineti recenzii slabe din cauza problemelor legate de calitatea apei.

Datorita cererilor mari de apa pe care majoritatea intreprinderilor din domeniul ospitalitatii le au, proiectarea unui sistem eficient de filtrare a apei necesita ajutorul expertilor. Filtre de apa Big Blue  au o experienta de neegalat in ceea ce priveste sistemele comerciale de filtrare a apei, inclusiv filtrarea apei in restaurant.

Intelegerea nevoilor pentru filtrarea apei in hotel, bar si restaurant

Hotelurile, barurile si restaurantele au nevoie de apa curata si buna pentru a servi oaspetii. Hotelurile trebuie, de asemenea, sa fie in masura sa indeplineasca cerintele clientilor care au nevoie de apa curata pentru dus sau pentru a face cafea.

Restaurantele si barurile, pe de alta parte, trebuie sa se asigure nu numai ca apa pe care o servesc este curata si de inalta calitate, dar si ca apa pe care o folosesc la gatit nu va afecta gustul alimentelor.

Pe langa consumul de apa, hotelurile si restaurantele au de asemenea nevoie de apa curata de calitate superioara pentru serviciile de spalare – cum ar spalarea lenjeriilor de pat, a perdelelor si draperiilor – si trebuie sa se asigure ca apa dura nu corodeaza tevile si nu afecteaza in mod negativ aparatele, cum ar fi masinile de spalat vase si masinile de spalat rufe. Pentru asta este necesar sa se instaleze statii dedurizare .

Apa nu trebuie numai sa fie curata, sa aiba gust bun si sa fie lipsita de minerale daunatoare, dar trebuie sa aiba si un debit mare pentru a se adapta cerintelor consumatorilor si proiectelor de curatare la scara larga.

Unele dintre optiunile care asigura o apa curata in baruri, hoteluri si restaurante includ:

  • Filtrarea cu carbon: Folosirea filtrelor de carbon face posibila indepartarea clorului, a sedimentelor, a mirosului si a substantelor chimice nocive.
  • Filtre de acid: Filtrele cu acid pot asigura ca apa atinge echilibrul pH adecvat pentru un gust optim si pentru a fi utilizata in gatit, in baie si in curatare.
  • Filtre de fier: Filtrele de fier lucreaza pentru a elimina excesul de fier din apa. Fierul poate afecta gustul, si mineralele dure din apa pot afecta instalatiile sanitare si aparatele.
  • Sisteme de osmoza inversa: Cand este necesara purificarea de cea mai buna calitate si particulele trebuie indepartate la nivel microscopic, cea mai buna optiune este un sistem de osmoza inversa.

Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele optiuni diferite pe care le puteti incorpora intr-un plan de filtrare a apei proiectat pentru afacerea dvs. Nu riscati ca afecerea dvs. sa sufere din cauza apei murdare, cand aveti o solutie atat de simpla la indemana. Protejati-va clientii, angajatii si compania prin instalarea unor sisteme de filtrare a apei.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.